Αυτά είναι τα πιο τοξικά ζευγάρια ζωδίων

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στο να είναι ένας άνθρωπος τοξικός σε μία σχέση

Αυτά είναι τα πιο τοξικά ζευγάρια ζωδίων

Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν σίγουρα μία τοξική, ερωτική σχέση στη ζωή του,  Αυτή η μία σχέση, όμως, είναι αρκετή για να οδηγήσει και έναν άνθρωπο που προσπαθεί να παραμένει αισιόδοξος και ανοιχτός προς τους άλλους στο να προσέχει πάρα πολύ στην επόμενη.

Δείτε τα πιο τοξικά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου

Κριός – Ταύρος

Μπορεί να γίνονται οι καλύτεροι φίλοι, αλλά ως ζευγάρι δεν τα πάνε και τόσο καλά. Από την μία πλευρά έχουμε τον Κριό που θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα, παθιάζεται και βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και από την άλλη τον Ταύρο, ο οποίος αγαπά τη σταθερότητα, τη ρουτίνα του και την καλοπέραση. Επιπλέον, κανείς από τους δύο δεν ανέχεται υποδείξεις και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω στις διαφωνίες. Αυτοί οι δύο μαζί δημιουργούν ένα ζευγάρι που δίνει συμβουλές, αλλά δεν μπορεί να τις δεχτεί.

Δίδυμοι – Παρθένος

H αρχή στη σχέση τους θα είναι υπέροχη. Όταν αυτή η φάση περάσει, όμως, τότε η κατάσταση δυσκολεύει. Οι Δίδυμοι είναι ονειροπόλοι, αναποφάσιστοι και περιπετειώδεις. Η Παρθένος από την άλλη αγαπά την πρακτικότητα και το πρόγραμμα. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά των Διδύμων θα κουράσει πολύ την Παρθένο. Η πρώτη αποζητά την τελειότητα και οι δεύτεροι δέχονται τη ζωή όπως τους έρχεται. Η σχέση μεταξύ τους δύσκολα θα έχει διάρκεια, όσο κι αν προσπαθήσουν.

Σκορπιός – Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι είναι και τα δύο ζώδια του νερού, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο συναισθηματισμός (και η ζήλια τους) μπορεί να φτάσει σε σημεία εξάρτησης. Ο μυστικοπαθής και ονειροπαρμένος Ιχθύς έρχεται σε αντίθεση με τον Σκορπιό, ο οποίος συχνά αποζητά όλη την προσοχή του άλλου. Και οι δύο αναζητούν έναν σύντροφο με τον οποίο θα ερωτευτούν τρελά, αλλά δυσκολεύονται να δεχτούν το πόσο διαφορετικοί είναι. Η πιεστική συμπεριφορά των Σκορπιών «πνίγει» τους Ιχθύες, αλλά θα την υποστούν για το καλό της σχέσης. Ο έξυπνος Σκορπιός θα το αντιληφθεί και οι διαφωνίες θα ξεκινήσουν. Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να τις διαχειριστεί, οπότε η σχέση θα τελειώσει (και θα είναι για το καλό τους).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.