ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι «εθισμένα» στις φωτογραφίες – «Ανεβάζουν» συνεχώς selfies στα social media

Τα ζώδια που ποζάρουν συνεχώς, δείχνοντας σε όλους τους followers τους πόσο όμορφα και ξεχωριστά είναι

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι «εθισμένα» στις φωτογραφίες – «Ανεβάζουν» συνεχώς selfies στα social media

Σίγουρα το μυαλό σου έχει πάει, αν όχι σε ένα, τουλάχιστον σε δύο ζώδια. Και κατά πάσα πιθανότητα έπεσες «μέσα».

Γιατί και εσύ έχεις βαρεθεί να βλέπεις αυτά τα ζώδια, για τα οποία θα σου μιλήσουμε πιο κάτω, να ανεβάζουν συνέχεια στα προφίλ τους, στα social media, φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν μόνα και χαμογελαστά, δείχνοντας σε όλους τους followers τους πόσο όμορφα και ξεχωριστά είναι.

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ
Είναι ο ένας, ο πρώτος, ο μοναδικός. Είναι δυνατόν να μην δείξει το πόσο ωραίος είναι; Γίνεται να κρύψει την ομορφιά του ή να μην διεκδικήσει την αποθέωση, τα likes και τα σχόλια; Ο Κριός δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να τραβήξει την προσοχή. Αρκεί μια ανάρτησή του και μόνο για να προκαλέσει έναν μικρό χαμό. Και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος επιδιώκει και του αρέσει πολύ. Όσα πιο πολλά views, σχόλια και αντιδράσεις έχει, τόσο καλύτερα νιώθει.

ΛΕΩΝ
“Δείτε πόσο όμορφος/η είμαι! Αναγνωρίστε την ανωτερότητα και την αξία μου!” Ο Λέοντας δεν μπορεί να σταματήσει να θαυμάζει τον ίδιο του τον εαυτό και φυσικά δεν μπορεί να σταματήσει να βγάζει selfies και να τις μοιράζεται στα social media. Είναι ερωτευμένος με το είδωλό του, νιώθει ξεχωριστός και απλά θέλει να μοιραστεί την λάμψη του και την ομορφιά του με το κοινό του. Το οποίο για να λέμε την αλήθεια, είναι και μεγάλο γιατί γενικά έχει αρκετούς followers στα social media.

ΖΥΓΟΣ
Σε δυο πράγματα δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί ο Ζυγός. Στους καθρέφτες και στις… selfies. Μιλάμε για ένα ζώδιο που έχει μέσα του κάποια στοιχεία ναρκισσισμού, του αρέσει να κοιτάζει το είδωλό του στον καθρέφτη και να σκέφτεται πόσο όμορφο είναι. Πόσο γενναιόδωρη ήταν η φύση μαζί του, που τον έκανε κουκλάκι ζωγραφιστό. Με το κινητό του, ο Ζυγός έχει σχέση εξάρτησης, δεν σταματάει να βγάζει selfies και να τις ποστάρει στα social media του.

Πηγή: astrology.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.