ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου

Η νέα σελήνη μετέβη στον έντονο Σκορπιό

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου

Στις 13 Νοεμβρίου η νέα σελήνη μετέβη στον έντονο Σκορπιό, δίνοντάς μας τη δύναμη να αναλάβουμε την ευθύνη και να αφήσουμε τα πάθη μας να δείξουν τον δρόμο κάτι που θα επηρεάσει λιγότερο τα 3 παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος

Δημιουργικοί σπινθήρες πετάνε για εσένα, γι’ αυτό επωφελήσου πλήρως από αυτήν την υποστηρικτική νέα σελήνη! Οι Καρκίνοι θα κολυμπούν σαν ψάρια σε μια λίμνη, εκμεταλλευόμενοι τη σεληνιακή ενέργεια, βγαίνοντας ραντεβού και διασκεδάζοντας με φίλους. Είτε συναντάς νέους φίλους μέσω μια εφαρμογής του διαδικτύου είτε διοργανώνεις μια βραδιά κρασιού και ζωγραφικής, αυτή η νέα σελήνη είναι ώριμη για ευχαρίστηση και χαρά.

Αιγόκερως

Η φιλία είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή, Αιγόκερε, αφού ο Πλούτωνας (ο κυρίαρχος πλανήτης του Σκορπιού που επιβλέπει τη μεταμόρφωση, τον θάνατο και το υποσυνείδητο) ολοκληρώνει την 15ετή τροχιά του στο ζώδιό σου. Αυτή η μετάβαση μπορεί να γίνει έντονη, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, θα νιώσεις με ευχαρίστηση ότι υποστηρίζεσαι από τους ανθρώπους γύρω σου. Θα μπορούσαν επίσης να προκύψουν νέες φιλίες και συνεργασίες. Να έχεις το μάτι ανοιχτό για ευκαιρίες.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ικανότητά σου να αλλάζεις σχήμα θα σου φανεί χρήσιμη καθώς αυτή η έντονη νέα σελήνη πιέζει για αλλαγή. Οι Ιχθύες θα μπορούσαν να αισθάνονται ότι οι παλιοί τρόποι σκέψης έχουν απογυμνωθεί. Μην πανικοβάλλεσαι. Αντίθετα, αυτές οι ξεπερασμένες απόψεις και πεποιθήσεις διαλύονται λόγω της θετικής όψης που σχηματίζει αυτή η νέα σελήνη με τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται στους Ιχθύες. Να θυμάσαι ότι η αλλαγή γνώμης δεν είναι απλώς εντάξει – είναι συχνά σημάδι ουσιαστικής ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.