ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου

Θα βγουν από τη χαοτική περίοδο σχετικά αλώβητα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου

Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ από τις 23 Αυγούστου και μπορείς να περιμένεις ότι το αντιδημοφιλές αστρολογικό γεγονός θα προκαλέσει κάθε είδους προβλήματα μέχρι 14 Σεπτεμβρίου.

Μερικά ζώδια θα αισθανθούν τα αποτελέσματα της ανάδρομης πορείας, ενώ άλλα θα βγουν από τη χαοτική περίοδο σχετικά αλώβητα. Και αναφερόμαστε στα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου.

Ταύρος

Τα ζώδια της Γης είναι ειδικά στο να παραμείνουν προσγειωμένα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το να δούμε τον σταθερό Ταύρο να βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Οι προσγειωμένες κινήσεις και η πρακτική φύση του λειτουργούν σαν κοσμική ασπίδα ενάντια στο χάος. Ενώ άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσύ είσαι εκεί να πίνεις τον καφέ σου ατάραχη, παίρνοντας τα πράγματα ψύχραιμα και φροντίζοντας τα σχέδιά σου να είναι τόσο σταθερά όσο η αποφασιστικότητά σου.

Αιγόκερως

Φαίνεται ότι ο Αιγόκερως μπορεί να πάρει μια βαθιά ανάσα, επειδή το ήρεμο, ψύχραιμο και συγκεντρωμένο ζώδιο δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτόν τον ανάδρομο. Η πρακτικότητα και η στοχευμένη φύση σου σε κάνουν να αντιμετωπίζεις τον αστρολογικό λαβύρινθο σαν επαγγελματίας. Ενώ όλοι θρηνούν για τα διαταραγμένα σχέδια και το επικοινωνιακό χάος, εσύ είσαι εκεί και χαράσσεις νέες διαδρομές, προσαρμόζεσαι στις αλλαγές και βασικά δείχνεις στο σύμπαν ποιος είναι το αφεντικό.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και οι Ιχθύες δεν θα γλιτώσουν ακριβώς από την οργή μιας σκληρής ανάδρομης πορείας, το ζώδιο του νερού μπορεί στην πραγματικότητα να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το καλύτερο από αυτήν την κατάσταση. Είτε το πιστεύουν είτε όχι, η φρενήρης ενέργεια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να βοηθήσει τους Ιχθύες να υποδεχθούν τους ανθρώπους στο φευγάτο μυαλό τους και να τους κάνουν να κατανοήσουν την δική τους πλευρά του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.