Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δουν βελτίωση στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα

Ανήκουν στα τυχερά των ημερών

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα δουν βελτίωση στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε προβλέπεται αρκετά δύσκολη ειδικά για τον τομέα της αγάπης και των σχέσεων. Τις επόμενες ημέρες αναμένετε εκρήξεις, αγένεια και εντάσεις.

Οι όψεις των πλανητών ευνοούν τις διαμάχες και τους διαπληκτισμούς και το ποια θα είναι η έκβασή της εξαρτάται από τη δική μας προθυμία για λύση και υπομονή.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού θα δουν βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια έχετε τον νου σας για μια επανασύνδεση, μία συγγνώμη ή παραδοχή των λαθών από άλλους.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβετε με ποιους ανθρώπους είστε πραγματικά κοντά, καθώς όλοι φαίνεται να παραπονιούνται διαρκώς για όλους. Νιώθετε πως εσείς και το άλλο σας μισό έχετε ξεπεράσει ορισμένα στάδια και πλέον οι μικρότητες δεν σας αγγίζουν.

Αυτή η αίσθηση της δύναμής είναι αληθινή και βασίζεται στα σωστά συναισθήματα. Νιώθετε πως με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα και να συνεχίσετε μια σχέση που θα είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια.

Τοξότης

Η αυτοεκτίμηση σας, για την οποία έχετε δουλέψει αρκετά, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Αυτή την εβδομάδα δεν συμβιβάζεστε για τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε. Πλέον, διεκδικείτε, μιλάτε και απαιτείτε αυτό που χρειάζεστε. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας βλέπει αυτή την αλλαγή, την κατανοεί και τη σέβεται, επειδή ξέρει πως θα κάνετε και εσείς το ίδιο.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσοχή του συντρόφου σας είναι πάνω σας. Ενώ όλοι γύρω σας παραπονιούνται για το πόσο ευάλωτοι είναι και αδιάφοροι περνούν στο ταίρι τους, εσείς ζείτε σε έναν άλλο κόσμο. Δεν αφήνετε τον αρνητισμό να εισβάλλει στις σκέψεις και τη σχέση σας. Είστε ανεξάρτητες, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε σχέση. Το ταίρι σας αυτό το κατανοεί και εσείς νιώθετε την απόλυτη ευτυχία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.