Στις 16 Μαΐου θα έχουμε σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος καθώς σε λίγες ώρες θα υποδεχθούμε τον Μάιο, ο οποίος φέρνει μαζί του τον ανάδρομο Ερμή, κάτι που σημαίνει πολλά προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

H ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 9 Μαΐου στο ζώδιο των Διδύμων και ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε και στέλνουμε καθώς όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία.

Επίσης, στις 16 Μαΐου θα έχουμε σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και αυτό έχει ως συνέπεια πολλοί να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων. Κάποιοι θα δώσουν τέλος σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν τους κάνουν πλέον καλό.

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Μάιο είναι τα ακόλουθα:

Λέων

Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν σε εξελίξεις που ίσως δεν περιμένεις. Έρχονται αλλαγές για σένα και πρέπει να πάρεις την σωστή απόφαση. Θα αντιμετωπίσεις επίσης δυσκολίες στην επικοινωνία ή παρεξηγήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον ή την εργασία σου. Οπότε, καλό είναι να έχεις υπομονή.

Σκορπιός

Έχεις την αίσθηση ότι έχεις αναλάβει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και κάπου δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Θα πρέπει να απορρίψεις κάποια από αυτά ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Θυμήσου ότι εσύ θέτεις τις προτεραιότητες στη ζωή σου. Εσύ Σκορπιέ θα επηρεαστείς πολύ από την Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Μαΐου, οπότε ετοιμάσου να διώξεις κάτι από την ζωή σου ώστε να εξελιχτείς.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλιακή έκλειψη-νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 30 Απριλίου είναι έντονη και ανατρεπτική και επηρεάζει εσένα Υδροχόε αρκετά. Θα έχεις προβλήματα και αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και δυστυχώς θα υπάρξουν καβγάδες, εντάσεις και διαφωνίες.