ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν ένα δύσκολο Μάιο

Στις 16 Μαΐου θα έχουμε σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν ένα δύσκολο Μάιο

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος καθώς σε λίγες ώρες θα υποδεχθούμε τον Μάιο, ο οποίος φέρνει μαζί του τον ανάδρομο Ερμή, κάτι που σημαίνει πολλά προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

H ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 9 Μαΐου στο ζώδιο των Διδύμων και ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε και στέλνουμε καθώς όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία.

Επίσης, στις 16 Μαΐου θα έχουμε σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και αυτό έχει ως συνέπεια πολλοί να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων. Κάποιοι θα δώσουν τέλος σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν τους κάνουν πλέον καλό.

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Μάιο είναι τα ακόλουθα:

Λέων

Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν σε εξελίξεις που ίσως δεν περιμένεις. Έρχονται αλλαγές για σένα και πρέπει να πάρεις την σωστή απόφαση. Θα αντιμετωπίσεις επίσης δυσκολίες στην επικοινωνία ή παρεξηγήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον ή την εργασία σου. Οπότε, καλό είναι να έχεις υπομονή.

Σκορπιός

Έχεις την αίσθηση ότι έχεις αναλάβει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και κάπου δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Θα πρέπει να απορρίψεις κάποια από αυτά ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Θυμήσου ότι εσύ θέτεις τις προτεραιότητες στη ζωή σου. Εσύ Σκορπιέ θα επηρεαστείς πολύ από την Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Μαΐου, οπότε ετοιμάσου να διώξεις κάτι από την ζωή σου ώστε να εξελιχτείς.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλιακή έκλειψη-νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 30 Απριλίου είναι έντονη και ανατρεπτική και επηρεάζει εσένα Υδροχόε αρκετά. Θα έχεις προβλήματα και αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και δυστυχώς θα υπάρξουν καβγάδες, εντάσεις και διαφωνίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.