ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν ένα… ξέφρενο Σαββατοκύριακο

Μήπως είσαι ένα από αυτά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν ένα… ξέφρενο Σαββατοκύριακο

Τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού θα χρησιμοποιήσουν το Σαββατοκύριακο για να ανανεωθούν μετά από μια αγχωτική εβδομάδα εργασίας και ενοχλητικές ενήλικες υποχρεώσεις. 

Αυτά τα 3 ζώδια θα ξεσαλώσουν το Σαββατοκύριακο!

Ταύρος

Ξέρεις ότι έχεις κολλήσει σε τέλμα και πιθανότατα φταίει το τέλος του καλοκαιριού γι’ αυτό! Παρόλο που νιώθεις πιο άνετα στο σπίτι, δεν είναι κακό να κάνεις κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Πες τους φίλους σου πως νιώθεις και άσε τους να επιλέξουν αυτοί που θα περάσετε το ΣΚ. Πιθανότατα θα βρουν την ευκαιρία να το μετατρέψουν σε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο κι εσύ θά ‘χεις τη δυνατότητα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο!

Καρκίνος

Ονειρεύεσαι τρελά ΣΚ, όμως όταν έρχεται η ώρα να διασκεδάσεις, κάνεις πίσω. Μην αυτολογοκρίνεσαι και άσε τον εαυτό σου να διασκεδάσει χωρίς τύψεις. Μη σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος! Άσε τη δική σου κρίση για τον εαυτό σου και κάνε όλα τα περίεργα και τρελά πράγματα που ονειρεύεσαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που δουλεύεις.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σου αρέσει η ρουτίνα και όταν βρίσκεις κάτι που σ’αρέσει δεν το αλλάζεις με τίποτα. Παρόλα αυτά κάνεις κακό στον εαυτό σου, κάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Γι’ αυτό αύριο κάνε κάτι τρελό κι όχι συνηθισμένο. Και δεν εννοώ να φας ψάρι αντί για κρέας, αλλά κάτι που σου φαίνεται εξωφρενικό και έξω από τα νερά σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.