ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα βγάλουν πολλά λεφτά τον Σεπτέμβριο

Πρέπει να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα βγάλουν πολλά λεφτά τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως είναι ο ιδανικός μήνας για τρία ζώδια καθώς αν εστιάσουν περισσότερο στην αλλαγή εργασίας και στην προαγωγή θα καταφέρουν να αποκτήσουν πολλά χρήματα.

Ας δούμε αναλυτικά…

Ταύροι

Ίσως τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο αυτές τις ημέρες και να νιώθετε ότι δεν παίρνετε όσα θέλετε -ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες αποφάσεις. Αντιθέτως μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την δουλειά σας, και την οικονομική σας διαχείρηση.

Στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα και να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητα σας.

Παρθένοι

Μπορεί να νιώσετε στρες και άγχος με αυτή τη νέα σεζόν που απλώνεται μπροστά σας, ωστόσο είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και την κριτική σας αντίληψη. Ίσως έχετε κάποιες νέες ευκαιρίες που αφορούν θέματα δουλειάς και χρημάτων και θα δυσκολευτείτε πολύ να επιλέξετε.

Σε αυτό το διάστημα μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.

Σκορπιοί

Διάστημα αλλαγής και μεταβολών είναι και για εσάς τους Σκόρπιους, οι οποίοι αναζητάτε νέους ορίζοντες και όπως θα φανεί και στην συνέχεια θα τους βρείτε. Αυτόν τον καιρό, οι ημέρες είναι ιδανικές για να σκεφτείτε το μέλλον, να εξετάσετε τις επιλογές που έχετε και να κρίνετε πως πρέπει να εξελιχθείτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερη εύνοια θα υπάρξει σε θέματα που αφορούν την ανάδειξη της δουλειάς σας και την υποστήριξη των στόχων σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.