ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ζήσουν τον έρωτα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ας είναι καλά προετοιμασμένα για τα βέλη του έρωτα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ζήσουν τον έρωτα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Τι καλύτερο υπάρχει στον ορίζοντα από τις γιορτές; Mα η προοπτική να τις περάσουμε ερωτευμένοι!

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου, οπότε ας το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, κι ό,τι γίνει.

Ταύρος

Έχετε πολλές δουλειές, αλλά αυτό ισχύει πάντα για εσάς. Υπάρχει χώρος για έναν έρωτα; Μα φυσικά, αφού το έχετε τεράστια ανάγκη και ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο που οι μπαταρίες σας θα είναι φορτισμένες και θα έχετε ενέργεια για να βγείτε, οι πιθανότητες να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα σας ιντριγκάρει – ή και που θα σας καρφωθεί κατευθείαν στο μυαλό, γιατί όχι; – είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αν δεν το περιμένατε ή αν το φοβάστε, ξεπεράστε το. Μία ανανέωση σας χρειάζεται άμεσα.

Καρκίνος

Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί φέτος τον Δεκέμβριο. Το άγχος σας έχει διαλύσει και δεν έχετε όρεξη ούτε για να γκρινιάξετε, παρότι το δικαιούστε 100%. Μέσα σας αισθάνεστε μεγαλη ανάγκη να βρείτε έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορείτε να μοιραστείτε την καθημερινότητά σας, έστω σε κομμάτια στην αρχή της σχέσης σας. Τα άστρα σας ευνοούν και μάλιστα σας καθοδηγούν για να μην πέσετε στην παγίδα του λάθος ανθρώπου. Τι καλύτερο από αυτό θα μπορούσε να συμβεί δηλαδή;

Παρθένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλασικά εκεί όπου δεν το περιμένετε, ο έρωτας έρχεται και σας βαράει κατακούτελα. Ακόμα κι αν το τελευταίο χρονικό διάστημα φοβάστε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας, δεν γίνεται να ξεφύγετε από την μοίρα σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις, παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι αξίζετε την αγάπη και την καλοπέραση και, προς Θεού, αφήστε κάτω το ξεσκονόπανο. Θα βγείτε και το Σάββατο και την Κυριακή. Ενδεχομένως και με τον ίδιο άνθρωπο και τις δύο ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.