ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που απεχθάνονται την Παρθένο

Δείτε για ποιο λόγο τους «κάθεται» στο λαιμό

Αυτά είναι τα ζώδια που απεχθάνονται την Παρθένο

Τρία είναι τα ζώδια τα οποία σιχαίνονται την Παρθένο και δεν αντέχουν την κριτική της.

Δείτε αναλυτικά ποια είναι:

Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Λέοντα. Ο Λέοντας είναι ένα άτομο που λειτουργεί αυθόρμητα. Και το κυριότερο. Δεν αντέχει την κριτική. Ποια είναι η Παρθένος που θα τολμήσει να του βάλει χέρι και να του τονίσει τα λάθη του, τις παραλείψεις του ή τα κενά του; Ποια είναι η Παρθένος που θα του πει ότι δεν είναι τέλειος και ότι δεν είναι πιο σημαντικός από τους άλλους ή ο… «βασιλιάς» τους. Θα βγάλει νύχια και θα την κάνει με τα κομματάκια.

Επόμενος hater της Παρθένου είναι ο Κριός. Ο Κριός, σιχαίνεται τα άτομα που το παίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Όταν μια Παρθένος πηγαίνει να του ασκήσει κριτική και να του κουνήσει το δάχτυλο, τότε είναι που του Κριού του γυρίζει το μάτι και βγαίνει ο Άρης από μέσα του με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θέλει να της πιάσει το δάχτυλο και να της το κόψει. Ο Κριός λειτουργεί αυθόρμητα. Αν κάνει κάτι λάθος, οκ. Το έκανε. Πάμε παρακάτω. Δεν θα κάτσει να ανεχτεί την γκρίνια της Παρθένου που θα του λέει ότι δεν σκέφτηκε σωστά, δεν είναι οργανωτικός κτλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Last but not least, ο Τοξότης. Ένας ακόμα που δεν αντέχει την κριτική της Παρθένου, αλλά αυτό που κυρίως τον κάνει να χάνει τον έλεγχο και να θέλει να την χαστουκίσει, είναι οι υστερίες της Παρθένου. Ο Τοξότης είναι άτομο cool, χαλαρό και χαμογελαστό. Όλη αυτή την μίρλα και την μόνιμη γκρίνια, δεν την αντέχει με τίποτα. Άσε που δεν έχει πρόγραμμα ή οργάνωση, οπότε φαντάσου τί γίνεται όταν η Παρθένος προσπαθεί να τον βάλει σε κουτάκια και σε… σειρά, λες και είναι φαντάρος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.