ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που εθελοτυφλούν στον έρωτα – Δεν θέλουν να δουν πότε κάτι δεν πάει καλά 

Ο Αιγόκερως και ο Λέων, δένονται πάρα πολύ με τον σύντροφό τους

Αυτά είναι τα ζώδια που εθελοτυφλούν στον έρωτα – Δεν θέλουν να δουν πότε κάτι δεν πάει καλά 

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια τα οποία εθελοτυφλούν στον έρωτα και δεν θέλουν να δουν πότε κάτι δεν πάει καλά. 

Ο Ιχθύς και ο Καρκίνος είναι ζώδια που «τυφλώνονται» τόσο πολύ από τον έρωτά τους προς το ταίρι τους, πιστεύουν ότι είναι ο απόλυτος έρωτας και δεν βλέπουν τα λάθη του άλλου και εθελοτυφλούν.

Ο Αιγόκερως και ο Λέων, δένονται πάρα πολύ με τον σύντροφό τους και συχνά απογοητεύονται από την τελική κατάληξη. Κάνουν ότι δεν βλέπουν όταν κάτι δεν πάει καλά.

Συνήθως, ο Αιγόκερως είναι αυτός που χωρίζει πρώτος ενώ ο Λέων στο τέλος καθώς θεωρείται πιο σταθερός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Ζυγός όσο εύκολα μπορεί να σας γοητεύσει άλλο τόσο μπορεί να σας ρίξει ή να την πατήσει και ο ίδιος. Συμβιβάζεται με τα λίγα αλλά γρήγορα «συνέρχεται» και ψάχνει τον επόμενο «σταθμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.