ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν συνεχώς προσοχή από το ταίρι τους

Ο Ιχθύς είναι τόσο συναισθηματικός που δεν σταματά να θέλει προσοχή σε μια σχέση

Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν συνεχώς προσοχή από το ταίρι τους

Είναι μερικά ζώδια που όταν βρίσκονται σε μία σχέση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν την προσοχή του συντρόφου τους. 

Τα ζώδια που θέλουν προσοχή

Ζυγός

Είναι το ζώδιο της αγάπης και ζητάει συνέχεια προσοχή. Αν του δώσεις μια αγκαλιά θα θέλει και άλλη. Δεν του φτάνουν χίλια φιλιά, αλλά 1.001. Δεν το κάνει από κακία, αλλά επειδή λατρεύει να δίνει και να παίρνει αγάπη. Αυτό είναι και ένα σημάδι έρωτα για τον Ζυγό, καθώς αν δεν σε θέλει δεν ζητάει και πολλά – πολλά.

Ιχθύες

Είναι τόσο συναισθηματικός που δεν σταματά να θέλει προσοχή σε μια σχέση. Θεωρεί τη δοτικότητα «ασφάλεια» και πάντα θα προσπαθεί να την έχει. Επικοινωνούν με το συναίσθημα και περιμένουν πίσω το ίδιο. Αν θέλετε ζεστασιά να πάτε στον Ιχθύ.

Λέων

Είναι γνωστή «ψωνάρα» και πέρα από την προσοχή του κόσμου ζητάει και της σχέσης του. Ο λέων θέλει να νιώθει πως τον θέλουν μέσα στο πλήθος και δεν θα σταματήσει ποτέ να ζητάει επιβεβαίωση από το ταίρι του. Πρέπει όμως να δίνει για να πάρει και αυτό είναι κάτι που δεν κάνει συχνά.

Παρθένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πάντα τα θέλει όλα τέλεια, ειδικά στις ερωτικές του σχέσεις. Ένας Παρθένος θεωρεί τη συνεχή προσοχή απαραίτητη και αν δεν την πάρει θα τη ζητάει συνεχώς με διάφορους τρόπους. Παριστάνει πως δεν νοιάζεται, αλλά καίγεται μέσα του για συνεχή προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.