ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα ζώδια που χρειάζονται διακοπές… μετά τις διακοπές

Χρειάζονται λίγη ξεκούραση παραπάνω

Αυτά είναι τα ζώδια που χρειάζονται διακοπές… μετά τις διακοπές

Μερικά ζώδια χρειάζονται διακοπές… μετά από τις διακοπές αφού όπως φαίνεται δεν ξεκουράστηκαν όσο έπρεπε.

Κάποιοι είχαν πολλά προβλήματα και θέματα να λύσουν οπότε δικαιωματικά τους αξίζουν μερικές μέρες ακόμη…

Δίδυμοι

Νιώθεις ανήσυχη; Το μυαλό σου μπορεί να χρειάζεται ένα διάλειμμα από τη φασαρία της καθημερινότητας. Η συνεχής επαφή με την τεχνολογία, τη δουλειά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε “σκοτώνει”. Οι ήρεμες διακοπές στην παραλία ή ένα καταφύγιο στο βουνό θα μπορούσαν να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεωθείς. Σκέψου τον καθαρό αέρα, ένα καλό βιβλίο και καθόλου WiFi. Ήρθε η ώρα να αποσυνδεθείς!

Παρθένος

Το ακατάπαυστο κυνήγι της τελειότητας σε φέρνει στα όριά σου. Η προσοχή σου στη λεπτομέρεια και ο συνεχής προγραμματισμός σε έχουν παγιδεύσει σε έναν κύκλο ατελείωτων λιστών υποχρεώσεων. Ένα Σαββατοκύριακο σε σπα ή ένα καταφύγιο με επίκεντρο την αυτοφροντίδα και την ευεξία θα ήταν η ιδανική απόδραση για εσένα. Αναζωογονητικές θεραπείες, θρεπτικά γεύματα και λίγη προσεκτική χαλάρωση θα επαναφέρουν την ισορροπία στη ζωή σου. Απομακρύνσου για λίγο από τις ευθύνες και κατευθύνσου κάπου όπου κάποιος άλλος μπορεί να φροντίσει για εσένα όλες τις λεπτομέρειες.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιπετειώδες πνεύμα σου λαχταρά την εξερεύνηση, καθώς η ρουτίνα της καθημερινής ζωής σου σε έχει κάνει να αισθάνεσαι στάσιμη. Η ψυχή σου χρειάζεται μια νέα “παιδική χαρά” και ένα συναρπαστικό ταξίδι με σακίδιο ή διακοπές γεμάτες περιπέτειες. Αγκάλιασε το άγνωστο, κάνε πεζοπορία στη φύση, κάνε καγιάκ μέσα σε συναρπαστικά ποτάμια και άφησε το ανήσυχο πνεύμα σου να σε οδηγήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.