ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αυτό το ζώδιο δεν… παίρνει καθόλου καλά τον χωρισμό

Του είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς να αφήνει κάτι πίσω του, ό,τι κι αν είναι αυτό

Αυτό το ζώδιο δεν… παίρνει καθόλου καλά τον χωρισμό

Ενας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ειδικά όταν ένας από τους δύο δεν τον θέλει. Είτε η σχέση ήταν μικρή είτε μακροχρόνια, ο χωρισμός πάντα προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα, όπως φόβο, ανασφάλεια, θυμό, αδικία κλπ.

Σίγουρα το πώς αντιδράει κάποιος σε έναν χωρισμό εξαρτάται κυρίως από τον χαρακτήρα του. Σε αυτό το άρθρο όμως θα εστιάσουμε στο μοναδικό ζώδιο που δυσκολεύεται εξαιρετικά να διαχειριστεί έναν χωρισμό.

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δεν τα πηγαίνει καλά με τους χωρισμούς, αυτό είναι ο Καρκίνος. Του είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς να αφήνει κάτι πίσω του, ό,τι κι αν είναι αυτό. Πόσο μάλλον τη σχέση του.

Ο Καρκίνος όταν χωρίζει υποφέρει γιατί είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Θα κλειστεί στον εαυτό του, θα κλάψει και θα χάσει τον ύπνο του. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να ξεπεράσει τον χωρισμό.

Ο Καρκίνος είναι υπερευαίσθητος και δεν αντέχει έναν χωρισμό. Φοβάται τη μοναξιά και ένας χωρισμός είναι πραγματικός εφιάλτης γι’ αυτό το ζώδιο. Οι αποχωρισμοί είναι το χειρότερό του και δεν μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση.

Ο Καρκίνος δεν θα χωρίσει ακόμη κι αν όλα έχουν φτάσει στην άκρη του γκρεμού. Είναι τόσο αποφασισμένος να κάνει την σχέση του να λειτουργήσει, που θα υπομείνει και την άσχημη συμπεριφορά του συντρόφου του, αλλά και θα συγχωρήσει τυχόν παραστρατήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το ζώδιο έχει ανάγκη από σταθερότητα και δένεται πάρα πολύ με το εκάστοτε ταίρι του. Γενικώς ο Καρκίνος είναι στοιχειωμένος από το παρελθόν και δεν ξεχνάει τους πρώην συντρόφους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.