ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε ποια είναι τα πέντε ζώδια που θα βρουν την παντοτινή αγάπη πριν το τέλος Ιανουαρίου

Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι γνωστοί ως οι «ουράνιοι» εραστές

Δείτε ποια είναι τα πέντε ζώδια που θα βρουν την παντοτινή αγάπη πριν το τέλος Ιανουαρίου

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα ζώδια που θα βρουν την παντοτινή αγάπη πριν μας «αποχαιρετίσει» ο Ιανουάριος.

Το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου κυριαρχείται από την ενέργεια του Αιγόκερου. Ο μήνας ξεκίνησε με τον Άρη να μετατοπίζεται σε αυτό το γήινο ζώδιο και ακολουθεί η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και μετά η Αφροδίτη.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις σχέσεις καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη είναι γνωστοί ως οι «ουράνιοι» εραστές. Και με τους δύο αυτούς πλανήτες στον Αιγόκερω υπάρχει μία ανάγκη να επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας σχέσης, που θα έχει ασφάλεια, διάρκεια και αγάπη.

Τα πέντε ζώδια που θα βρουν την παντοτινή αγάπη πριν το τέλος Ιανουαρίου

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε εκ νέου ένα σημαντικό θέμα στην σχέση σας αυτόν τον μήνα. Είναι μέρος της διαδικασίας ανάπτυξής σας. Αυτή είναι μία αλλαγή που την σκέφτεστε από τον προηγούμενο χρόνο και είναι αποτέλεσμα όσων μαθημάτων έχετε πάρει το τελευταίο διάστημα. Τώρα, θα πρέπει να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας με ανοιχτό πνεύμα στην αλλαγή.

Οι σχέσεις πρέπει συχνά να περάσουν από διαφορετικές φάσεις ανάπτυξης. Οι αρχικές συμφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι τροποποιούνται. Η δυναμική αλλάζει και εξελίσσεται. Σε αυτό ακριβώς βοηθάει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Επίσης σας σπρώχνει να βάλετε στην άκρη παλιές συμπεριφορές και τρόπους που βλέπετε τα πράγματα.

Καλό είναι να καθίσετε με τον σύντροφο σας και να φτιάξει ο καθένας μία λίστα με τα πράγματα που θέλει να αλλάξουν στην σχέση. Στη συνέχεια συγκρίνετε τις λίστες και σχεδιάστε μαζί πώς θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές. Το κλειδί είναι οι αποφάσεις να ληφθούν από κοινού.

Ο Ερμής από τον Τοξότη ενθαρρύνει τη θετική επικοινωνία. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να ανοίξετε συζητήσεις, να δημιουργήσετε μεγαλύτερη οικειότητα και να δείτε τι πρέπει να αλλάξει στη σχέση σας. Θα έχετε χρόνο να δουλέψετε σε αυτά τα θέματα. Αλλά αρχίστε να μιλάτε για αυτά τα ζητήματα ώστε να είστε προετοιμασμένοι για όσα ακολουθήσουν.

Καρκίνος

Με την έντονη ενέργεια του Αιγόκερου γύρω σας αυτόν τον μήνα το επίκεντρο θα είναι στις αισθηματικές σχέσεις σας. Θα ασχοληθείτε λοιπόν με αυτές τις σχέσεις με δύο διαφορετικούς τρόπους. Από τη μια πλευρά, ετοιμάζεστε να αφήσετε στο παρελθόν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας. Από την άλλη, αρχίζετε να κοιτάζετε προς ένα νέο κεφάλαιο.

Είστε σε ένα σημείο αλλαγών. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την ανάγκη να δώσετε στον εαυτό σας τον συναισθηματικό χώρο να επεξεργαστείτε αυτά που σας απασχολούν και μετά να προχωρήσετε για να βγείτε ακόμα πιο δυνατοί.

Ο Ιανουάριος μπορεί να φέρει ένα ξεκαθάρισμα ή τους τίτλους τέλους σε μία σχέση ή δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεστε ακόμα. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη, ο Άρης και ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να είστε αποφασιστικοί και να κάνετε ό,τι χρειάζεται να προχωρήσετε. Η Αφροδίτη θα μετατοπιστεί στον Αιγόκερω στις 23 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από ερωτικές, θετικές δονήσεις γύρω σας.

Εάν είστε ακόμα με τον σύντροφό σας, αφιερώστε χρόνο για να αφήσετε πίσω τυχόν αρνητικές καταστάσεις μεταξύ σας. Αν είστε ελεύθεροι, τότε δώστε χρόνο στον εαυτό σας για βάλετε στην άκρη κάποια αρνητικά δικά σας στοιχεία.

Όσο δουλεύετε για να αφήσετε πίσω ότι πλέον δεν χρειάζεστε αφήνετε χώρο για το νέο που θέλετε να προσκαλέσετε στην ζωή σας. Το παρελθόν δεν καθορίζει το μέλλον. Εάν δεσμευθείτε να μάθετε από τα λάθη σας τότε μπορείτε να αναπτύξετε μία ώριμη και σταθερή αγάπη.

Παρθένος

Ο Ιανουάριος είναι μήνας που ευχές για την αισθηματική σας ζωή πραγματοποιούνται. Θέματα γάμου και παιδιών έρχονται στο προσκήνιο και ενισχύουν την σχέση σας. Αυτό οφείλεται στην ενέργεια του Αιγόκερου που σας κάνει να εστιάζετε στις δεσμεύσεις σας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα φέρει μια αλλαγή στη ρουτίνα και μια βελτίωση στην ευημερία σας.

Ο Αιγόκερως κυβερνά τον τομέα της ζωής σας που μιλάει για την δέσμευση και την χαρά. Επομένως είναι σημαντικό να εστιάσετε την ενέργειά σας σε σημαντικές συζητήσεις ή ωραίες προτάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μιλήσετε για μετακόμιση ή τον σχεδιασμό ενός γάμου. Εργαζόσασταν σκληρά το προηγούμενο διάστημα και τώρα όλα τα όνειρά σας πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα.

Αν έχετε αντιμετωπίσει προκλήσεις πρόσφατα, απλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχει καμία μεγάλη αγάπη που να είναι εύκολη. Οι προκλήσεις σας κάνουν πιο δυνατούς αρκεί εσείς όσο και ο σύντροφός σας να είστε επικεντρωμένοι στη δημιουργία μιας κοινής ζωής. Αφήστε τον εαυτό σας να ακούσει την καρδιά του και δείξτε πίστη. Όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι μέρος της δημιουργίας μίας αγάπης και μίας ζωής που πάντα ονειρευόσασταν.

Ζυγός

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι συζητήσεις γίνονται πιο σημαντικές αυτόν τον μήνα. Η ενέργεια του Αιγόκερου και του Τοξότη φωτίζει τους τομείς της οικογένειας, του σπιτιού και της επικοινωνίας σας. Ο Ερμής από τον Τοξότη, σας δίνει χρόνο και χώρο για συζητήσεις που δημιουργούν περισσότερη ελευθερία, αυθεντικότητα και προσήλωση στην σχέση σας. Ταυτόχρονα, ο Αιγόκερως θα σας βοηθήσει να εργαστείτε για να δημιουργήσετε τα βαθιά θεμέλια που θέλετε για την σχέση σας.

Είστε στα πρόθυρα ουσιαστικών αλλαγών φέτος καθώς έρχεστε πιο κοντά στο προσωπικό και ρομαντικό πεπρωμένο σας. Κάθε στιγμή είναι ουσιαστική και αυτόν τον μήνα βάζετε τα θεμέλια για αυτό που θέλετε να έχετε. Μπορεί να βγείτε πολύ έξω από τη ζώνη άνεσής σας φέτος, αλλά αυτό θα σας εμπνεύσει να ζήσετε σε νέα επίπεδα. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας συμφωνεί με τα όνειρα σας.

Βεβαιωθείτε ότι δεν λειτουργείτε μόνο όπως θέλουν οι άλλοι. Δεν πρέπει ποτέ να φοβάστε να εκφράσετε την αλήθεια σας από φόβο μήπως χάσετε μια σχέση. Εάν αυτή η σχέση έχει πραγματικά σκοπό να βελτιωθεί και ο σύντροφος σας να παραμείνει στο πλευρό σας τότε θα ανταποκριθεί στην πρόκληση. Χρειάζεται να είναι σε θέση να υποστηρίξει την ανάπτυξή σας ακόμα κι αν δεν την καταλαβαίνουν.

Ιχθύες

Φέτος, επικεντρώνεστε στην επαγγελματική σας ζωή ή σε άλλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και την επιτυχία σας. Φροντίστε, όμως, να αφήσετε χώρο και για αγάπη. Είτε είστε ελεύθεροι είτε βρίσκεστε σε σχέση, έχετε επικεντρωθεί σε τόσα άλλα θέματα στη ζωή σας που είχαν κάπως παραμελήσει την αισθηματική σας ζωή. Η ζωή και η αγάπη είναι βρίσκονται σε ισορροπία αυτό το διάστημα. Είναι καιρός να δείτε τις επιθυμίες σας και να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για να δείτε ότι τελικά συμφωνείτε για το μέλλον.

Η ενέργεια του Αιγόκερου κυριαρχεί στον οίκο των επιθυμιών σας. Αυτός ο οίκος μιλάει για τις σχέσεις που δημιουργείτε στη ζωή σας και ποιες είναι οι βασικές αρχές τους. Με τόσους πολλούς πλανήτες, τον Άρη, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αυτόν τον μήνα, θα αναθεωρήσετε και θα επικεντρωθείτε στην αισθηματική σας ζωή. Θα προσπαθήσετε να διασφαλίσετε ότι ο σύντροφος σας έχει τα χαρακτηριστικά και την συμπεριφορά που χρειάζεστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Αιγόκερω σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, χρειάζεστε έναν σύντροφο που να έχει ακεραιότητα, υπομονή και δύναμη. Μπορεί να ήσασταν υπερβολικά επιλεκτικοί μερικές φορές. Τώρα χρειάζεται να καθορίσετε τι σημαίνει αγάπη για εσάς προκειμένου να αρχίσετε να χτίζετε τη σχέση των ονείρων σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε εάν κάποιος είναι πραγματικά ο άνθρωπος που θα πορευθείτε μία ζωή μαζί αν δεν του δίνετε τον χώρο να δείξει ποιος είναι. Δεν χρειάζεται να δίνετε τόσο χρόνο στην καριέρα σας. Ήρθε η ώρα να εστιάσετε μόνο στην καρδιά σας και να δώσετε όλη την αγάπη που νιώθετε στον σύντροφο σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.