ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δεν μπορείς να τους αντισταθείς: Αυτά είναι τα πέντε πιο γοητευτικά ζώδια

Εκπέμπουν μια «ζεστασιά» χωρίς καν να το επιδιώξουν

Δεν μπορείς να τους αντισταθείς: Αυτά είναι τα πέντε πιο γοητευτικά ζώδια

Υπάρχουν 5 ζώδια που με τα χαρακτηριστικά τους είναι άκρως ελκυστικοί.

Όλοι είμαστε μοναδικοί και το κάθε ζώδιο έχει κάποιο χαρακτηριστικό που το καθιστά γοητευτικό, ορισμένοι όμως του ζωδιακού κύκλου είναι πιο ελκυστικοί.

Με τον τρόπο τους, το ενδιαφέρον και τον αυθορμητισμό τους κερδίζουν τους ολόγυρά τους και εκπέμπουν μια «ζεστασιά» χωρίς καν να το επιδιώξουν.

Σύμφωνα με διάφορους αστρολόγους, 5 είναι τα πιο ελκυστικά ζώδια και αυτά δεν είναι άλλα από τον Σκορπιός, τον Ζυγό, τον Ταύρος, τον Κριός και τον Λέων.

Τα 5 πιο ελκυστικά ζώδια -Γοητευτικοί, δεν μπορείς να τους αντισταθείς

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το ταμπεραμέντο τους. Είναι μυστηριώδεις και αυτή η φύση τους γοητεύει τα άλλα ζώδια. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Σκορπιού είναι το πάθος τους για τις πεποιθήσεις του. Αυτοί οι άνθρωποι δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους και πάντα θα παλεύουν για όσα θέλουν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνθρωποι και αναζητούν διαρκώς, ισορροπία και αρμονία. Έχουν πάντα επίγνωση του πώς νιώθουν οι άλλοι. Ένα Ζυγός θα είναι δίπλα σου όταν χρειαστείς τη βοήθεια ή την υποστήριξη του.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ταπεινοί αλλά αποφασισμένοι να πετύχουν τους στόχους τους και λόγω της επιμονής και του πείσματός τους τείνουν να είναι εξαιρετικοί ηγέτες σε κάθε κλάδο. Οι Ταύροι είναι ελκυστικοί αφού παραμένουν πιστοί και είναι γενναιόδωροι άνθρωποι ενώ απολαμβάνουν επίσης να περιποιούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κριός

Ο Κριοί είναι εξαιρετικά παθιασμένοι, παρορμητικοί, αποφασιστικοί και ανεξάρτητοι. Οι Κριοί είναι συνήθως πολύ γοητευτικοί και ελκυστικοί. Είναι πεισματάρηδες, απαιτούν συνεχή δράση, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βαρεθείς μαζί τους, και δεν φοβούνται να διεκδικήσουν τον αγαπημένο ή αγαπημένη τους.

Λέων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Λέοντες είναι εκ φύσεως γοητευτικοί και ενθουσιώδεις και, αυτά είναι δύο χαρακτηριστικά που τον καθιστούν άκρως ελκυστικό. Τα Λιοντάρια είναι πάντα στο επίκεντρο και ο ενθουσιασμός τους είναι μεταδοτικός. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Λέοντες είναι γοητευτικοί και εκπέμπουν «ζεστασιά», ακόμη κι αν μερικές φορές μπορεί να είναι εγωιστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.