ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν μπορούν να αντισταθούν στις προκλήσεις: Τα 3+1 ζώδια που δεν θα πουν «όχι» σε μια νέα περιπέτεια

Έχουν την τάση να αναζητούν νέες εμπειρίες

Δεν μπορούν να αντισταθούν στις προκλήσεις: Τα 3+1 ζώδια που δεν θα πουν «όχι» σε μια νέα περιπέτεια

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία έχουν στο… αίμα τους την περιπέτεια.

Έχουν την τάση να αναζητούν νέες εμπειρίες και μην μπορούν να αντισταθούν στις προκλήσεις ή στη γοητεία ενός ταξιδιού.

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν την περιπέτεια

Κριός

Ο φλογερός Κριός σέρνει πρώτος τον χορό όταν πρόκειται για νέες περιπέτειες. Τροφοδοτούμενοι από ενέργεια και δυναμισμό, οι Κριοί είναι πρωτοπόροι από τη φύση τους.

Η παρορμητική τους φύση και η αγάπη τους για τις προκλήσεις κάνουν κάθε ταξίδι, μια ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη. Οι Κριοί είναι πάντα έτοιμοι να αδράξουν τη στιγμή και να ξεκινήσουν μια συναρπαστική απόδραση.

Τοξότης

Ο Τοξότης, που κυβερνάται από τον Δία, έχει ατελείωτη όρεξη για εξερεύνηση. Αυτές οι αισιόδοξες και περιπετειώδεις ψυχές καθοδηγούνται από μια βαθιά επιθυμία να ανακαλύψουν το άγνωστο.

Η προοπτική μιας νέας περιπέτειας πυροδοτεί το πνεύμα του Τοξότη, καθιστώντας τους αιώνιους εξερευνητές του ζωδιακού κύκλου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, γνωστοί για τη διπλή τους φύση, ενθουσιάζονται με την ποικιλία και την αλλαγή. Το μυαλό τους, στο οποίο κυριαρχεί η περιέργεια για τον κόσμο, αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες και προκλήσεις.

Οι Δίδυμοι τρελαίνονται (με την καλή έννοια) με την πνευματική διέγερση που συνοδεύει την εξερεύνηση. Είναι οι περίεργοι τυχοδιώκτες του ζωδιακού κύκλου που αναζητούν πάντα κάτι καινοτόμο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, με την εκκεντρική και αντισυμβατική προσέγγισή τους στη ζωή, παρασύρονται σε μοναδικές περιπέτειες. Εξάλλου δεν μαντρώνονται εύκολα σε τοίχους, δεν μπαίνουν σε καλούπια. Αυτό το ζώδιο του αέρα βρίσκει έμπνευση στο ασυνήθιστο και στην πρωτοπορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους Υδροχόους, μια νέα περιπέτεια δεν είναι απλώς ένα ταξίδι, αλλά είναι μια ευκαιρία να διευρύνουν το μυαλό τους και να αμφισβητήσουν τους κοινωνικούς κανόνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.