ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν θα πιστέψουν εύκολα όσα λες: Αυτά είναι τα τρία πιο δύσπιστα ζώδια

Η δυσπιστία αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους

Δεν θα πιστέψουν εύκολα όσα λες: Αυτά είναι τα τρία πιο δύσπιστα ζώδια

Η δυσπιστία είναι κάτι που όλα τα ζώδια έχουν μέχρι ένα βαθμό αλλά για κάποια αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους.

Δεν θα πιστέψουν εύκολα όσα λες και ειδικά όταν πρόκειται στην αρχή μιας γνωριμίας κρατάνε μικρό καλάθι και αναλύουν το παραμικρό. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να μην πιστεύουν εύκολα τους γύρω τους. Χρειάζεται να περάσεις όλα τα τεστ τους μέχρι πραγματικά να σε εμπιστευτούν και να ανοίξουν την καρδιά τους. Αν περάσεις όμως όλα τα τεστ με επιτυχία τότε ίσως να σε αφήσουν να μπεις και με τα παπούτσια στο σπίτι τους (εντάξει υπερβάλλουμε).

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σνομπάρει τις σχέσεις και μέσα του έχει πολλές αμφιβολίες για τα αγαθά κίνητρα. Συνήθως δημιουργούν στο μυαλό τους ένα ιδανικό σενάριο και όταν δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα έχουν σκεφτεί και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους τότε απομακρύνονται. Βέβαια αυτή η απομάκρυνση θα λέγαμε ότι γίνεται κάπως απότομα.

Δίδυμος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα εκδηλώσει εύκολα τις απόψεις του και τις θέσεις του και όταν συστρέφεται με άτομα που το κάνουν έντονα νιώθει ότι πιέζεται. Σκέφτεται πολύ και τις άλλες απόψεις αλλά τις περνάει από κόσκινο και καταλήγει να έχει πολλά ερωτηματικά. Δεν πιστεύει εύκολα τους άλλους και ίσως γίνει και ειρωνικός αν αισθανθεί ότι ο συνομιλητής μάλλον δεν αξίζει την εμπιστοσύνη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.