ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Δεν το έχει καθόλου με τα λεφτά: Αυτό είναι το πιο σπάταλο ζώδιο

Αποτέλεσμα αυτού είναι να... «ξεμένει» αρκετά συχνά

Δεν το έχει καθόλου με τα λεφτά: Αυτό είναι το πιο σπάταλο ζώδιο

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζώδιο το οποίο δεν το έχει καθόλου με τα λεφτά, καθώς είναι το πιο σπάταλο, με αποτέλεσμα να… «ξεμένει» αρκετά συχνά.

Αφενός, έχει την τάση να ταξιδεύει και να αναζητά διαρκώς νέες περιπέτειες κάτι που προφανώς δεν του επιτρέπει να βάλει χρήματα σε έναν κουμπάρα, αφετέρου, «παρασύρεται» από την ομορφιά των ωραίων και φανταχτερών διακοσμητικών, αξεσουάρ και ρούχων με αποτέλεσμα να κάνει επιπόλαιες αγορές.

Ο λόγος για τον Τοξότη που κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας πιο σπάταλων ζωδίων.

Τοξότες

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για το περιπετειώδες και ταξιδιάρικο πνεύμα τους. Συχνά βρίσκονται να κλείνουν αυθόρμητα ταξίδια, να εξερευνούν νέους προορισμούς ή να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε, κατά τα άλλα αχρείαστα πράγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες θα πρέπει να προγραμματίζουν προσεκτικά τα ταξίδια τους και γενικότερα τα έξοδά τους γατί έχουν την τάση να ξοδεύουν ακατάπαυστα χωρίς μέτρο και επίγνωση. Έλκονται από την τέχνη, τη μόδα και όλα τα χαριτωμένα και καλόγουστα αντικείμενα που μπορούν να δουν. Αυτή η έλξη για την ομορφιά μπορεί να οδηγήσει σε περιττά έξοδα για διακόσμηση σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.