ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δεν το «έχουν» καθόλου: Αυτά είναι τα 3+1 ζώδια που είναι τα χειρότερα στη διαχείριση χρημάτων

Δείτε για ποια «χτυπάει η καμπάνα»

Δεν το «έχουν» καθόλου: Αυτά είναι τα 3+1 ζώδια που είναι τα χειρότερα στη διαχείριση χρημάτων

Υπάρχουν 4 συγκεκριμένα ζώδια τα οποία είναι τα χειρότερα στη διαχείριση χρημάτων και περνάνε πιο δύσκολες μέρες από τα υπόλοιπα.

Δείτε για ποια «χτυπάει η καμπάνα»:

Τοξότης

Είναι ένα πολύ αποφασιστικό ζώδιο που εργάζεται σκληρά για να κερδίσει τα χρήματα που έχει. Το θέμα είναι ότι δεν είναι πολύ καλός στο να διατηρεί αυτά τα χρήματα και να μην τα ξοδεύει σε κάθε ευκαιρία που έχει. Δεν λυπάται τα έξοδα όταν πρόκειται να περάσει καλά.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι τόσο ανιδιοτελές και γενναιόδωρο ζώδιο που πάντα βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολευτεί για λίγο. Θα δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ή φίλο που έχει ανάγκη, ακόμα κι αν δεν μπορεί την επόμενη μέρα να πληρώσει το μεσημεριανό γεύμα για τον εαυτό του ή να είναι συνεπής με τα χρέη του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να ξοδεύει χρήματα. Μαζεύει χρήματα για ώρα ανάγκης και μετά δεν μπορεί να αντισταθεί στο να αλλάξει κινητό κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούργιο, ακόμα κι αν το δικό του είναι σε άριστη κατάσταση. Απλώς δεν έχει συνέπεια πίσω από τις οικονομικές του αποφάσεις κάτι που δημιουργεί προβληματικές καταστάσεις για τον εαυτό του.

Λέων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λέων είναι γενικά πολύ προσεκτικός με τα χρήματα που ξοδεύει, αλλά όταν πρόκειται για δώρα στους ανθρώπους του, χάνει κάθε έλεγχο. Του αρέσει να προσφέρει χαρά στα αγαπημένα του πρόσωπα με μικρά δωράκια. Του αρέσει επίσης να περιποιείται τον εαυτό του με πεντικιούρ και μασάζ και μια απολαυστική μέρα σπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.