ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο ζώδια που σήμερα θα… κάψουν καρδιές

Θα «ανάψουν φωτιές» σήμερα

Δύο ζώδια που σήμερα θα… κάψουν καρδιές

Για τα παρακάτω ζώδια δεν θα είναι δύσκολο να… ανάψουν φωτιές σήμερα, μιας και το στοιχείο του είναι η φωτιά αλλά και Σελήνη, που βρίσκεται στον Λέοντα, και θα κάνει θετική όψη με τον Ήλιο στον Τοξότη, τα βοηθάει αρκετά.

Δύο είναι, λοιπόν αυτοί που θα έχουν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, ξενοιασιά, κέφι, αλλά και την τάση να τραβήξουν τα φώτα πάνω τους.

Είναι οι Λέοντες και οι Τοξότες, καθώς η Σελήνη «χτυπά» τον 1ο και 9ο οίκο τους αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις είναι μάλλον σίγουρες και με το χιούμορ και το ταμπεραμέντο τους θα κάψουν καρδιές, εκτός του ότι και αυτοί θα περάσουν σούπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.