ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Είναι το καλύτερό τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν το Πάσχα

Περιμένουν αυτή τη μέρα πως και πως

Είναι το καλύτερό τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν το Πάσχα

Σε πολλούς δεν αρέσουν οι γιορτές. Άλλοι πάλι τρελένονται. Μερικοί προτιμούν τα Χριστούγεννα ενώ κάποιοι αγαπούν το Πάσχα.

Ποια είναι τα seasonal ζώδια που περιμένουν το Πάσχα πώς και πώς;

Kριός: Όπου γάμος και χαρά ο Κριός και η Βασίλω πρώτοι! Δώσε γλέντι στον Κριό και πάρτου την ψυχή. Θα οργανώσει την οικογένεια, θα στρώσει το τραπέζι και θα σύρει το χορό. Σαφώς και είναι εκείνος ο θείος που θέλει να κάθεται πάντα με τη νεολαία.

Δίδυμος: Ο ανυπέρβλητος ψήστης, ο τύπος που θα πετάξει τα πιο εκκωφαντικά εκρηκτικά και ο άνθρωπος πίσω από το πιο περίτεχνα τυλιγμένο κοκορέτσι. Το Πάσχα είναι οπωσδήποτε το φόρτε του αφού είναι κι αυτό κινητό όπως και ο εσωτερικός του κόσμος.

Αιγόκερως: Αυτός ζει περισσότερο το δράμα παρά την Ανάσταση, αλλά δεν παύει να είναι ο πιο τυπικός στο θέμα νηστείας και δώρων στα βαφτιστήρια. Δε θα φάει ούτε λάδι, θα εξομολογηθεί και θα πάρει λαμπάδα υπερπαραγωγή και ακριβό παιχνίδι στο παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.