ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εποχή του Κριού: Τα τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους έως τις 21 Απριλίου

Δες αν βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους

Εποχή του Κριού: Τα τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους έως τις 21 Απριλίου

Τρία είναι τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους την εποχή του Κριού και συγκεκριμένα μέχρι τις 21 Απριλίου.

Ενώ όλα τα ζώδια μπορεί να αισθάνονται πιο δυναμικά από το συνηθισμένο αυτό το διάστημα που κυριαρχεί ο Άρης, τρία ζώδια θα ξεπεράσουν τα υπόλοιπα στο κυνήγι προς το πεπρωμένο τους.

Ταύρος

Αν ο Ήλιος ή ο Άρης σας βρίσκεται στον Ταύρο, θα βιώσετε μια ισχυρή αλλαγή κατά τη διάρκεια της περιόδου του 2024 στον Κριό. Ενώ ο Ταύρος έχει μάθει να περιμένει στο παρασκήνιο, να παίρνει τα πράγματα αργά και να ζητά την έγκριση των ανώτερων ή των κηδεμόνων του προτού κάνει ακόμη και τα πιο απλά πράγματα στη ζωή του, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν.

Η εποχή του Κριού θα σας κατεβάσει από το συννεφάκι σας και θα σας δείξει ότι οι μόνοι που επωφελούνται από την αναμονή στην οποία βάζετε τη ζωή σας, είναι όσοι θέλουν να σας ελέγξουν ή να σας χρησιμοποιήσουν.

Με την αυξημένη ένταση της εποχής του Κριού, θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, δημιουργώντας έτσι και εχθρούς – ειδικά αν στη ζωή σας υπήρχαν άνθρωποι που βολεύονταν με τον μένετε εσείς στην απέξω. Όταν όμως ένας Ταύρος βγει από τη φωλιά του, τότε όλοι καταλαβαίνουν τη θέση τους.

Λέων

Μπορεί τα ζώδια της φωτιάς να τα χαρακτηρίζουμε παρορμητικά και ωμά, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ανθρώπους με εσωτερική ενέργεια, διαυγείς και ξεκάθαρους.

Αυτή η εσωτερική δύναμη θα είναι πιο έντονη την περίοδο του Κριού του 2024. Προς την πρώτη Απριλίου, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η ανάγκη για στροφή προς τον εαυτό σας θα γίνει πιο έντονη.

Θα καταφέρετε έτσι να καταλάβετε καλύτερα τα θέλω και τις ανάγκες σας. Απλώς φροντίστε να σημειώνετε τις ιδέες σας και να τις μελετάτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αν αγγίξετε με επιτυχία την ψυχή σας κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, θα είστε πιο ξεκάθαρες για το μέλλον σας και για το πώς θα χαράξετε τη δική σας θέση σε αυτόν τον κόσμο.

Αιγόκερως

Η εποχή του Κριού το 2024 θα έχει μια περίεργη επίδραση στους Αιγόκερους. Γίνονται πιο επίμονοι και σταθεροί στα θέλω και τις απόψεις τους, ενώ απομακρύνονται από τους ανθρώπους που τους στέκονται εμπόδιο.

Καταλαβαίνουν ότι οι γνώμες των πολλών είναι απλώς φασαρία στα αυτιά τους και προσηλώνονται στους στόχους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εποχή του Κριού θα είναι μία από τις καλύτερες για αυτό ζώδιο και θα χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, ευφυΐα και έξυπνες κινήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.