ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έτσι είναι από τη «φύση» τους: Τα τρία ζώδια που έχουν ανεβασμένη λίμπιντο

Αν τύχει και βρεθούν στο... δρόμο σου, ένα είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά

Έτσι είναι από τη «φύση» τους: Τα τρία ζώδια που έχουν ανεβασμένη λίμπιντο

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που από τη «φύση» τους έχουν ανεβασμένη λίμπιντο.

Αν τύχει και βρεθούν στο… δρόμο σου, ένα είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

Για ποια γίνεται ο λόγος:

Κριός

Φλογερός εραστής, ανυπόμονος, κυνηγός της περιπέτειας. Ο Κριός έχει ανεβασμένη λίμπιντο και θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει.

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την σεξουαλική ορμή.

Σκορπιός

Σκορπιός και ανεβασμένη λίμπιντο πάνε μαζί. Eίναι γεγονός ότι αυτό το ζώδιο έχει μεγάλη φήμη στον τομέα της σεξουαλικότητας και θεωρείται ότι κάνει το καλύτερο σεξ σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια.

Είναι το πιο σέξι, ενεργητικό και έντονο ζώδιο που υπόσχεται υψηλά επίπεδα σεξουαλικής εμπειρίας. Ο Σκορπιός διαθέτει έντονη σεξουαλική αυτοπεποίθηση και λατρεύει το σεξ σε όλες τις μορφές του.

Αιγόκερως

Όποιος πιστεύει ότι το σεξ με έναν Αιγόκερω θα είναι παραδοσιακό και βαρετό, επειδή είναι άτομο που του αρέσει να τα έχει όλα προγραμματισμένα και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες, κάνει μεγάλο λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να είναι συγκροτημένοι και ήρεμοι, αλλά στο κρεβάτι ζουν μια περιπέτεια και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Αυτό το ζώδιο έχει ισχυρή λίμπιντο και το σεξ μαζί του είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.