ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για να ξέρεις τι να περιμένεις: Τα 4 ζώδια που θα ρίξουν όλο το φταίξιμο σε σένα μετά τον χωρισμό

Η ανάληψη ευθυνών για εκείνα είναι άγνωστη έννοια

Για να ξέρεις τι να περιμένεις: Τα 4 ζώδια που θα ρίξουν όλο το φταίξιμο σε σένα μετά τον χωρισμό

Υπάρχουν 4 ζώδια τα οποία θα ρίξουν όλο το φταίξιμο στον άλλον μετά τον χωρισμό τους, καθώς η ανάληψη ευθυνών για εκείνα είναι άγνωστη έννοια

Τι τους χώρισες, τι σε χώρισαν; Το φταίξιμο είναι όλο δικό σου.

Κριός

Κυρίως θα σου ρίξει τις ευθύνες λόγω πάθους. Τρομερά δοτικός και αφοσιωμένος μέσα στη σχέση, γίνεται αντιστρόφως ανάλογα μνησίκακος όταν τελειώσετε, καθώς θα θεωρεί ότι αδικήθηκε.

Ταύρος

Αν τον χωρίσεις, θα έχεις ταύρο σε υαλοπωλείο. Οι ταύροι επενδύουν συναισθηματικά πολύ στη διατήρηση της σχέσης, αφού τους αρέσει πάνω απ’ όλα η σταθερότητα. Και φυσικά μία αλλαγή τόσο μεγάλη όσο ο χωρισμός είναι «κόκκινο πανί» για αυτές τις ευερέθιστες ψυχούλες.

Καρκίνος

Ιδεαλιστής και ρομαντικός μέχρι το μεδούλι, ο καρκίνος ψάχνει πάντα για την τέλεια σχέση, και πολλές φορές νομίζει ότι την έχει βρει. Όταν όμως καταρρεύσει το «αφήγημα», συνήθως όχι από δική του πρωτοβουλία, γίνεται από καβούρι…καρχαρίας.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρωταθλητές στην ανευθυνότητα και εγωκεντρικοί, αλλά μην τους το κρατάτε. Απλά γεννήθηκαν έτσι. Ο τοξότης συνηθίζει να ερμηνεύει τον κόσμο με κέντρο το εγώ του, και δύσκολα κατανοεί τι έχει κάνει λάθος για να σε φτάσει το «αμήν». Τα δικά σου παραστρατήματα όμως θα σου τα παρουσιάσει και σε Power Point.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.