ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για να ξέρεις τι σε περιμένει: Τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Μαΐου

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει

Για να ξέρεις τι σε περιμένει: Τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Μαΐου

Tα επερχόμενα αστρολογικά γεγονότα για τον Μάιο είναι πολύ ισχυρά. Σίγουρα θα πρέπει να ανοίξεις το ημερολόγιό σου, γιατί υπάρχουν πολλά να προγραμματίσεις

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει

Στις 10 Μαΐου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης και του συγχρονισμού θα αρχίσει ανάδρομη πορεία στο ζώδιό του, τους Διδύμους, βγάζοντας τρεισήμισι εβδομάδες ψυχικών ανακατεμάτων, επικοινωνιακών δυσκολιών και υλικοτεχνικών ζητημάτων. Ο Ερμής θα κάνει ανάδρομη πορεία μέσω των αέρινων Διδύμων για το πρώτο μισό αυτής της διέλευσης, κάτι που μπορεί να κάνει πιο δύσκολο να εκφραστούμε καθαρά ή να σκεφτούμε λογικά. Στις 22 Μαΐου, όταν ο Ερμής επιστρέψει στον γήινο Ταύρο, τα χρήματα και οι πόροι μπορεί επίσης να παρασυρθούν από την ανάδρομη σύγχυση. Θα πρέπει να δουλέψουμε με αυτήν την ασυνήθιστη ενέργεια που κινείται προς τα πίσω μέχρι τις 3 Ιουνίου, επομένως φρόντισε να ελέγχεις ξανά τις αποδείξεις σου, να είσαι ακριβής στην επικοινωνία σου και να διαβάζεις ξανά τα SMS πριν τα στείλεις.

Ο Δίας εισέρχεται στον Κριό στις 10 Μαΐου

Υπήρξε πολλή σημαντική δράση του Δία στους ουρανούς τελευταία, καθώς ήταν ένα σημαντικό μέρος του ισχυρού stellium των Ιχθύων (το stellium συμβαίνει όταν πολλοί πλανήτες συγκεντρώνονται κοντά σε ένα ζώδιο ή έναν αστρολογικό οίκο) που κυριάρχησε τους τελευταίους δύο μήνες και μόλις ένωσε τις δυνάμεις του με τον πνευματικό πλανήτη Ποσειδώνα για μια ευθυγράμμιση που θα πραγματοποιηθεί μια φορά στη ζωή μας. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας θα ακολουθήσει τα βήματα της Αφροδίτης (που μπήκε στο Κριό στις 2 Μαΐου) και θα εισέλθει στο ζώδιο της φωτιάς στον Κριό στις 10 Μαΐου. Ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό έως τις 28 Οκτωβρίου, οπότε και θα επιστρέψει ανάδρομος στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 15-16 Μαΐου

Η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού κορυφώνονται τη νύχτα της 15ης προς την 16η Μαΐου και είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε τις συναισθηματικές αποσκευές για να δημιουργήσουμε χώρο για ανάπτυξη. Αυτή είναι η πρώτη σεληνιακή έκλειψη του έτους και βασίζεται στα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την έκλειψη Ηλίου στις 30 Απριλίου.

Η σεζόν των Διδύμων ξεκινά στις 20 Μαΐου

Στις 20 Μαΐου, ο Ήλιος αφήνει το γήινο ζώδιο του Ταύρου και εισχωρεί στο κοινωνικό βασίλειο των Διδύμων, πράγμα που σημαίνει ότι η εποχή των Διδύμων του 2022 θα είναι γρήγορα σε πλήρη εξέλιξη. Η ζωδιακή ενέργεια των Διδύμων ενισχύει την ικανότητά μας να κάνουμε πολλαπλές εργασίες και να επεξεργαζόμαστε νέες πληροφορίες, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε την επιρροή του ανάδρομου Ερμή — ο οποίος έχει την τάση να ανακατεύει τα σήματα μας, να θολώνει τη σκέψη μας και να ρίχνει παγίδες στα σχέδιά μας!

Επιστροφή στο σπίτι για τους πλανήτες της αγάπης και του σεξ

Στις 24 Μαΐου, ο παθιασμένος πλανήτης Άρης θα εισέλθει στο ζωηρό ζώδιο του Κριού, το βασικό ζώδιο της φωτιάς. Αφού πέρασε περισσότερο από ένα μήνα περπατώντας στους παθητικούς και ευαίσθητους Ιχθείς, το να έχεις τον Άρη στην άγρια και ατρόμητη κατοικία του θα νιώθεις μια σημαντική ώθηση κοσμικής ενέργειας που ενισχύει τα κίνητρά σου και πυροδοτεί το ανταγωνιστικό σου πνεύμα.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 28 Μαΐου, ο ερωτικός πλανήτης της Αφροδίτης θα εισέλθει στο πολυτελές και γήινο ζώδιο του Ταύρου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο αισθησιασμός μας είναι στα μεγαλύτερα ύψη όλων των εποχών και λαχταρούμε τις σωματικές απολαύσεις. Παραμένουμε επίσης αληθινοί στον ρομαντισμό και ακολουθούμε μια πιο προσγειωμένη και λογική προσέγγιση στην αγάπη.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώνουμε τα γεγονότα του μήνα με μια ενεργητική και αισιόδοξη νέα σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου. Εστίασε στη σύνδεση με τους στόχους που θέλεις να επιδιώξεις καθώς πλησιάζουμε το καλοκαίρι και συνεργάσου με τους ανθρώπους γύρω σου για να τους πραγματοποιήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.