ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ήλιος στον Ταύρο: Πέντε ζώδια που θα δουν αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή τους

Επωφεληθείτε από τη θετική αυτή διέλευση για τις επόμενες ημέρες

Ήλιος στον Ταύρο: Πέντε ζώδια που θα δουν αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή τους

Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και θα φέρει αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή πέντε ζωδίων.

Επικεντρωθείτε στα σημαντικά καθώς ο Ήλιος περνά στον Ταύρο για να επωφεληθείτε από τη θετική αυτή διέλευση, για τις επόμενες ημέρες.

Ταύρος

Το σύμπαν σάς στηρίζει. Να το θυμάστε αυτό καθώς οι ημέρες περνούν και οι προκλήσεις εμφανίζονται μπροστά σας. Θα βγείτε νικητές, ακόμα κι αν νιώθετε αγχωμένοι, σε όποιον τομέα της ζωής κι αν αφορά αυτό το μήνυμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πίστη στον εαυτό σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και παραμείνετε προσγειωμένοι. Οι επόμενες ημέρες είναι δικές σας.

Δίδυμοι

Έχετε ξεκινήσει ένα ταξίδι, το οποίο δεν ξέρετε πού ακριβώς θα σας βγάλει, αλλά γνωρίζετε πως κινήστε στο σωστό μονοπάτι. Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση και θα δείτε πως στο τέλος θα έχετε φτάσει εκεί που θέλατε. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας, καθώς τα όμορφα που έρχονται είναι πιο απαιτητικά.

Καρκίνος

Βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα δίλημμα για το τι είναι σωστό για εσάς και το τι θα ευχαριστήσεις τους δικούς σας. Συνήθως, κλίνετε προς τη δεύτερη επιλογή, αλλά αυτή τη φορά ίσως κάτι θα αλλάξει. Απλώς να θυμάστε: αν κάποιος δεν σας φέρεται με αγάπη και σεβασμό, μη δίνετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα μάθει να νοιάζεται για εσάς και να σας φέρεται όπως εσείς. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας.

Λέων

Λέοντες, αυτό που ήσασταν κάποτε και αυτό που είστε τώρα δεν είναι το ίδιο. Δείξτε επιείκεια και στον εαυτό σας, αλλά και στους νεότερούς σας, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τόσα όσα εσείς πια. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Αν το νιώσετε γράψτε τις σκέψεις σας σε ημερολόγιο ή κάντε διαλογισμό. Αυτή η εσωτερική αναζήτηση θα σας βοηθήσει.

Ιχθύες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κοσμικές δυνάμεις έχουν τα νώτα σας και συνωμοτούν υπέρ σας στο παρασκήνιο για να φέρουν τα πάντα σε αρμονία όπως ακριβώς τα χρειάζεστε. Απλά μείνετε ήρεμοι και χαλαροί. Πρέπει να έχετε πίστη στη διαδικασία και να περιμένετε μέχρι το τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.