ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μην έχετε προσδοκίες: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις μακροχρόνιες σχέσεις

Αγαπούν την ανεξαρτησία τους και τη συγκίνηση μιας νέας γνωριμίας

Μην έχετε προσδοκίες: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις μακροχρόνιες σχέσεις

Κάποια ζώδια δεν είναι ιδανικά για μακροχρόνιες σχέσεις καθώς είναι πιο επιρρεπή σε καλοκαιρινά ειδύλλια και σύντομες σχέσεις.

Διότι αγαπούν την ανεξαρτησία τους, τη συγκίνηση μιας νέας γνωριμίας και δεν θα τα αποχωρίζονταν εύκολα για μια σταθερή δέσμευση. Γι’ αυτό, αν βγείτε ραντεβού με ένα, ή περισσότερα, από τα παρακάτω, προσαρμόστε ανάλογα τις προσδοκίες σας.

Kριός: Αν οι σχέσεις ήταν πυροτεχνήματα, ο Κριός θα ήταν ο απόλυτος πυροτεχνουργός του ζωδιακού κύκλου. Είναι πολύ καλός στο να απογειώνει ένα ειδύλλιο, αλλά όχι στο να του δίνει παράταση. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν ξεκινήσετε μαζί του με αμοιβαίο ενθουσιασμό, αλλά μέσα σε μερικές εβδομάδες δείξει να χάνει το ενδιαφέρον του και εξαφανιστεί με μία ασήμαντη αφορμή, όπως έναν μικροκαβγά – ή απλά επειδή εμφανίστηκε κάτι άλλο, καινούριο στον δρόμο του.

Δίδυμος: Όσο γρήγορα ερωτεύεται, άλλο τόσο γρήγορα ξε-ερωτεύεται και χωρίζει. Δεν είναι στη φύση του να κρατάει σχέσεις. Προτιμάει, να το πούμε έτσι, να αφήνει ανοιχτές πολλές, διαφορετικές επιλογές. Βαριέται εύκολα και αρχίζει να αναζητάει νέες συγκινήσεις σε εφαρμογές γνωριμιών και τσατ, αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε τι ακριβώς δεν πήγε καλά μεταξύ σας.

Τοξότης: Το όνομά του βρίσκεται δίπλα στο λήμμα «ανεξαρτησία», που θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με έναν σταθερό δεσμό. Δεν έχει λοιπόν καλύτερο από το να πηδάει από σχέση σε σχέση σαν βάτραχος στα βραχάκια της λίμνης. Μπορεί τη μία εβδομάδα να φλερτάρει με μια συνάδελφό του και την επόμενη να βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου ζώντας ένα ειδύλλιο με μια γυναίκα που μόλις γνώρισε στην παραλία. Τουλάχιστον, σε αντίθεση με άλλα ζώδια, θα σας ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι το φόρτε του ή έστω δεν θα σας δώσει μεγάλες υποσχέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.