ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα ενός Αιγόκερου

Οι καλές και οι στραβές πλευρές του

Οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα ενός Αιγόκερου

Αν ο καλός σου ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, δες παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του.

Τον λατρεύεις

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι, αξιόπιστοι και εργάζονται ακούραστα. Το σπουδαίο με αυτούς είναι ότι, παρά την ωριμότητα και την πρακτικότητά τους, έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, καθώς και πολλές, υγιείς σεξουαλικές ορέξεις.

Τον μισείς

Όταν οι Αιγόκεροι βρίσκονται στη φάση «εργασία», τείνουν να απομονώνονται κάπως και έχουν δυσκολία να κάνουν διάλειμμα, ακόμα και για να φάνε ή για… να πάνε διακοπές. Πρέπει να μάθουν ότι μια ζωή που γεμίζει μόνο με δουλειά δεν είναι πλήρης και να αντιληφθούν το βαθμό δυσκολίας που έχει αυτή η επιλογή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.