ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι παθιασμένοι και οι κλασικοί: Έτσι φιλάει το κάθε ζώδιο

Όσα αποκαλύπτει η αστρολογία για το... «ταλέντο που έχουν στα χείλη»

Οι παθιασμένοι και οι κλασικοί: Έτσι φιλάει το κάθε ζώδιο

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός με αποτέλεσμα να έχει τον δικό του τρόπο για να φιλάει, έτσι, από αυτό δεν θα μπορούσαν να… απέχουν και τα ζώδια, καθώς η αστρολογία αποκαλύπτει πολλά για το… «ταλέντο στα χείλη».

Τα διαφορετικά φιλιά του κάθε ζωδίου και πώς δείχνουν στον σύντροφό τους ότι τον θέλουν, με ένα ή πολλά φιλιά.

Κριός:

Δίνει παθιασμένα φιλιά και σχετικά με γρήγορο ρυθμό. Ένας Κριός θα δώσει αρκετά φιλιά και πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει και τη γλώσσα.

Ταύρος:

Δίνουν πιο γλυκά φιλιά σε σχέση με τα άλλα ζώδια επειδή αισθάνονται λες και συνδέονται με το άλλο άτομο εκείνη τη στιγμή. Είναι αρκετά τρυφερό ζώδιο, όχι πολύ άγριο και θα του αρέσει να δίνει φιλιά στα μάγουλα.

Δίδυμος:

Ο δίδυμος όταν φιλάει συνδυάζει δύο πράγματα. Τη γλύκα και τον σεξουαλικό του πόθο. Θα δώσει έντονα φιλιά που εναλλάσσονται από γλυκά σε πιο άγρια ανά πάσα στιγμή.

Καρκίνος:

Είναι ένα ακόμα συναισθηματικό ζώδιο και θέλει αγκαλιές με φιλιά. Ο Καρκίνος δίνει πολύ ρομαντικά φιλιά και προσφέρει μια γλυκιά άνεση στο ταίρι του.

Λέων:

Δίνει πολύ παθιασμένα φιλιά και λειτουργεί πάντα λες και κάποιος τον βλέπει και θα κρίνει το πόσο καλά φιλάει. Είναι λες και παρουσιάζει μια εργασία στο σχολείο προσπαθώντας να εντυπωσιάσει το ταίρι του.

Παρθένος:

Όταν ένας Παρθένος φιλάει γίνεται πολύ αγαθός και θα προσπαθήσει να δώσει δυνατά αλλά φυσικά φιλιά, χωρίς να υπερβάλει.

Ζυγός:

Δίνει από τα πιο χαρακτηριστικά φιλιά και αυτό επειδή δεν σταματάει ποτέ. Ένας Ζυγός λατρεύει τα φιλιά ειδικά αυτά που έχουν διάρκεια και γλώσσα. Θεωρεί το καλό φιλί βασικό για μια σχέση και το ζητάει συνεχώς.

Σκορπιός:

Δίνει πολύ αισθησιακά φιλιά και να ξέρει ότι το κάνει καλά. Ένας Σκορπιός θα σε φιλήσει στο πουθενά και θα θέλει να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός.

Τοξότης:

Δεν δίνει πολλά φιλιά και όταν το κάνει είναι ξαφνικό. Ο Τοξότης όταν φιλάει γίνεται γλυκός και θα δώσει τα πιο «παιδικά» χαμόγελα πάνω στη στιγμή.

Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως δεν δείχνει με πολλούς τρόπους την συντροφικότητα του αλλά θα το κάνει στο φιλί. Μιας και δεν εκφράζεται εύκολα είναι ο μόνος τρόπος για να σου δείξει ότι είναι εδώ και ότι σε θέλει.

Υδροχόος:

Τα φιλιά του είναι μια έκπληξη καθώς δεν ξέρει κανείς πώς θα επιλέξει να εκφραστεί. Είναι από τα λιγότερο συναισθηματικά ζώδια και είτε θα δώσει ζεστά φιλιά είτε πιο χαλαρά αναλόγως την διάθεση του.

Ιχθύες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δίνουν τα απλά, αλλά ωραία κλασικά φιλιά. Είναι ήρεμος και δεν θα κάνει πολλά πράγματα με την γλώσσα του. Όμως, ο Ιχθύς είναι πολύ ρομαντικός και θα σε κερδίσει σίγουρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.