Όλοι τα συμπαθούν: Αυτά είναι τα τρία πιο αγαπητά ζώδια

Είναι παθιασμένοι σύντροφοι και πιστοί φίλοι

Όλοι τα συμπαθούν: Αυτά είναι τα τρία πιο αγαπητά ζώδια

Υπάρχουν τρία ζώδια που όλοι αγαπούν. Κερδίζουν τις εντυπώσεις, είναι ευχάριστοι και σπάνια θα προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα σε κοινωνικό επίπεδο.

Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις

Τα τρία ζώδια που αγαπούν όλοι

Τα τρία ζώδια που αγαπούν όλοι είναι ο Λέων, ο Ζυγός και ο Τοξότης. Ο Λέων και ο Τοξότης ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς που τα γενικά τους χαρακτηριστικά είναι το πάθος, η φιλοδοξία και η δημιουργία. Οσο για τον Ζυγό ανήκει στα ζώδια του αέρα που είναι κοινωνικά, επικοινωνιακά και λειτουργούν με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.

Λέων

Είναι γεναιόδωρος και ηγετική προσωπικότητα. Λειτουργεί ως έμπνευση και πρότυπο για τους άλλους, Αγαπά την καλή ζωή και την ομορφιά. Είναι αποφασιστικός, παίρνει δύσκολες αποφάσεις και οι γύρω του νιώθουν ασφάλεια. Εκπέμπει μια υπεροχή και είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού. Αυτό το ζώδιο είναι ένας έμπιστός φίλος που θέλει να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι αξίζουν και για αυτό όλοι τον αγαπούν.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ευγενικούς τρόπους και πάντα σέβεται τους γύρω του. Είναι πρόθυμος να κάνει παραχωρήσεις και δικαίως θεωρείται ο καλύτερος διπλωμάτης του ζωδιακού. Βλέπει τα πράγματα και από τις δύο πλευρές και του αρέσει να είναι δίκαιος. Του αρέσει η μόδα, το ωραίο και το καινούργιο και έχει υψηλή αισθητική. Έχει τον τρόπο του με τα λόγια και δεν θα διαφωνήσει εύκολα με οτιδήποτε πει κάποιος.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπέρμαχος της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Λατρεύει τα ταξίδια, είναι πολύ κοινωνικός και φευγάτος. Του αρέσει να φιλοσοφεί τη ζωή και απεχθάνεται την ρουτίνα. Είναι ο πιο ευχάριστος της παρέας και έχει χιούμορ. Αυτό το θετικό ζώδιο ζει για να κάνει τους άλλους να γελούν και να τους βοηθά να νιώθουν ευτυχισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.