ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια είναι η σχέση σου με τον ύπνο

Η αστρολογία μπορεί να εξηγήσει πολλά

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποια είναι η σχέση σου με τον ύπνο

Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική σχέση με την ξεκούραση. Δεδομένου, μάλιστα, ότι η αστρολογία προσφέρει εικόνα για τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, μπορεί να εξηγήσει και το γιατί μερικοί άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται απαραίτητα οκτώ ώρες ύπνου, ενώ άλλοι μπορούν με τρεις ώρες ύπνου και ένα πρωινό καφέ, να είναι σε εγρήγορση όλη μέρα.

Ιδού, με λίγα λόγια, ποια είναι η σχέση κάθε ζωδίου με τον ύπνο. Διάβασε και ίσως αναγνωρίσεις και στοιχεία του εαυτού σου.

Κριός

Είσαι συνήθως ένα είδος ανθρώπου του όλα ή τίποτα. Και αυτό ισχύει και για τη σχέση σου με τον ύπνο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε κατάρρευση μετά από μια μέρα που βρίσκεσαι συνεχώς εν κινήσει, είτε να συνεχίσεις τις φιλόδοξες προσπάθειές σου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ταύρος

Δίνεις πάντα βάρος στη φροντίδα του εαυτού σου, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνεις την ανάπαυσή σου πολύ σοβαρά. Τόσο πολύ, που έχεις την τάση να αρχίζεις να προετοιμάζεσαι για τη διαδικασία του ύπνου πολύ πριν πέσεις στο κρεβάτι.

Δίδυμοι

Το πρόγραμμα του ύπνου σου, Δίδυμε, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ασταθές. Δεδομένου ότι το μυαλό σου τρέχει πάντα γρήγορα, ποτέ δεν σε παίρνει αμέσως ο ύπνος. Αντίθετα, έχεις την τάση να επαναλαμβάνεις σενάρια στο μυαλό σου και να κάνεις αναζητήσεις στο google μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Καρκίνος

Τις περισσότερες φορές, χρειάζεσαι οκτώ ώρες ύπνου για να λειτουργήσεις πλήρως. Το να είσαι το ζώδιο που έχει την τάση να φροντίζει τους γύρω του είναι αρκετά κουραστικό, επομένως είναι σημαντικό να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Λέων

Είσαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του εαυτού σου, Λέοντα και αυτή η ενέργεια δεν σταματά ακόμα και όταν είναι ώρα για ύπνο. Πιθανότατα έχεις περάσει πολλές νύχτες ψάχνοντας στους λογαριασμούς σου στα social για να βρεις πόσοι και ποιοι σου κάνουν like στις αναρτήσεις σου.

Παρθένος

Καθώς ανήκεις σε ένα ζώδιο που θέλει να είναι παραγωγικό, είναι απολύτως λογικό να είσαι αντίθετη με τον υπερβολικό ύπνο. Οπότε πιθανότατα να έχεις λίγη έλλειψη ύπνου, κάτι που μπορεί να είναι και ο λόγος για τον εθισμό σου στην καφεΐνη.

Ζυγός

Είσαι το πιο δημοφιλές άτομο όπου και αν βρίσκεσαι, επομένως πιθανότατα δεν ξεκουράζεσαι όσο θα έπρεπε. Αλλά δεν παραπονιέσαι για αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχεις.

Σκορπιός

Είσαι γνωστή για την αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητά σου, επομένως δεν είσαι συνήθως κάποια που κοιμάται μετά τις 8 το πρωί. Προτιμάς πάντα ένα σφιχτό πρόγραμμα και σπάνια επιτρέπεις στον εαυτό σου να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Είσαι κάποια που έχει απίστευτα ελεύθερο πνεύμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλεις απαραίτητα να ξεκουραστείς μετά από μια κουραστική μέρα. Στην πραγματικότητα, έχεις την τάση να απελευθερώνεις το εσωτερικό σου άγριο παιδί, όταν δύει ο ήλιος.

Αιγόκερως

Ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που είναι προσανατολισμένο στους στόχους, επιδιώκεις να κοιμάσαι αρκετά. Παίρνεις την πειθαρχία τόσο σοβαρά, που απολαμβάνεις να ξυπνάς με την ανατολή του ήλιου, ώστε να μπορείς να μεγιστοποιείς πλήρως την ημέρα σου.

Υδροχόος

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, είσαι κάποια που είσαι απίστευτα πειθαρχημένη αλλά όταν πρόκειται να κοιμηθείς σε μια εύλογη ώρα, έχεις την τάση να δυσκολεύεσαι. Αυτό συμβαίνει επειδή είσαι πάντα γεμάτη με νέες σκέψεις και ιδέες και το να τις μοιράζεσαι με τους γύρω σου είναι κάτι για το οποίο ζεις.

Ιχθύες

Αν δεν έχεις τίποτα στην ατζέντα σου, θα κοιμηθείς εύκολα μέχρι αργά το απόγευμα. Προτιμάς τη χώρα των ονείρων από την πραγματικότητα και ποιος μπορεί να σε κατηγορήσει; Είσαι ένας από τους σπάνιους ανθρώπους που μπορούν να αποκοιμηθούν σχεδόν αμέσως και όλοι απλώς σε ζηλεύουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.