ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πρώτο ραντεβού: Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγει το κάθε ζώδιο

Είναι ικανά να καταστρέψουν τα πάντα

Πρώτο ραντεβού: Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγει το κάθε ζώδιο

Όλα τα ζώδια είναι αναμενόμενο πως στο πρώτο ραντεβού, θα έχουν άγχος σχετικά με την εξέλιξή του.

Η αγωνία προκύπτει τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την διάρκειά του, ενώ το άγχος σχετικά με το αν θα υπάρχει χημεία μεταξύ των δύο ή όχι και αν όλα κυλούν όπως έχουν φανταστεί. Φυσικά αυτό είναι κάτι λογικό που όλοι μας έχουμε νοιώσει στο πρώτο ραντεβού με έναν άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

Ωστόσο σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες, όλα τα ζώδια στατιστικά κάνουν κάποια λάθη που είναι ικανά να καταστρέψουν ένα ραντεβού. Αυτά φυσικά τα κάνουν άθελά τους, αφού λίγο η υπερπροσπάθεια να εντυπωσιάσουν, λίγο το άγχος τους δυσκολεύουν αρκετά την κατάσταση και χαλάνε την στιγμή.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουν τα 12 ζώδια:

Κριός

Από το άγχος τους έχουν την τάση να κάνουν πολλή προσπάθεια να εντυπωσιάσουν και έτσι καταλήγουν να μιλάνε συνεχώς για τον εαυτό τους. Χρειάζεται προσοχή, διαφορετικά είναι πιθανό να παρεξηγηθούν χωρίς στην ουσία να υπάρχει λόγος.

Ταύρος

Έχουν την τάση να κανονίζουν χωρίς καν να ρωτήσουν το μέρος, το φαγητό κι αλλά χωρίς να ρωτήσουν τον συνομιλητή τους. Ναι μεν το κάνουν για καλό αφού πριν έχουν κάνει έρευνα προκειμένου να είναι όλα στην «πένα», αλλά δεν φαίνεται όμορφο.

Δίδυμος

Η υπερβολική οικειότητα που έχουν από το πρώτο ραντεβού χωρίς να έχει έρθει φυσικά, δημιουργεί άγχος στους άλλους με αποτέλεσμα το ραντεβού να είναι το πρώτο και τελευταίο.

Καρκίνος

Γενικότερα οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και δεν είναι περίεργο να αναφερθούν σε τραυματικές σχέσεις από το παρελθόν και να αναλύσουν τα πάντα γι αυτές. Φυσικά και αυτό για τους άλλους αποτελεί «red flag».

Λέων

Οι Λέοντες είναι ζώδια με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλουν πάντα τα φώτα πάνω τους. Όταν για πολλή ώρα μιλάνε για τον εαυτό τους και τα θετικά τους, δεν δίνουν και τα καλύτερα δυνατά δείγματα.

Παρθένος

Θέλουν να μάθουν όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν για τον συνομιλητή τους, με αποτέλεσμα να τον κάνουν να νοιώθουν ότι περνάει από ανάκριση.

Ζυγός

Είναι αρκετά αναποφάσιστοι και θέλοντας να δείξουν ευγένεια και καλούς τρόπους δεν μπορούν να αποφασίσουν ούτε τι ποτό θα πιουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ζώδια που έχουν πάντα το μυαλό τους στον σεξουαλικό τομέα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αναφέρουν κατευθείαν στο πρώτο ραντεβού. Το τρίτο ή τέταρτο για ραντεβού εάν υπάρξει, είναι ιδανική στιγμή.

Τοξότης

Στην προσπάθειά τους να μην δείξουν τον ενθουσιασμό τους, προσπαθούν να δείξουν με το ζόρι αδιάφοροι ωστόσο το κάνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό που στο τέλος δείχνουν να μην ενδιαφέρονται καν.

Αιγόκερως

Έχουν αρκετό άγχος και δεν μπορούν να το κρύψουν, ωστόσο αυτό τους κάνει να μην μιλάνε όσο πρέπει και να είναι ιδιαίτερα κλειστοί.

Υδροχόος

Επειδή πάντα ψάχνουν κάτι ουσιαστικό στη ζωή τους που να έχει νόημα και δεν μπορούν να αναλώνονται σε άσκοπες καταστάσεις, σκέφτονται με την λογική του να εξωτερικεύσουν αμέσως τα ελαττώματα τους. Φυσικά και δεν λέμε να τα κρύβουν, αλλά το να ξεκινάνε να διαβάζουν μια μακροσκελή λίστα με «στραβά», σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για το πρώτο ραντεβού.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ζώδια που έχουν συνεχώς ένα παράπονο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κρατηθούν ούτε καν στην πρώτη συνάντηση με ένα άτομο που τα ενδιαφέρει. Έτσι, αρχίζουν να παραπονιούνται για την δουλειά τους, το παρελθόν και τις λάθος επιλογές τους καταλήγοντας την κουβέντα σε έναν διαρκή μονόλογο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.