Για σένα πώς θα είναι ο μήνας;

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Μάλιστα, τον Μάιο, με τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος από 10/5 στο ζώδιο της επικοινωνίας (Δίδυμοι) και τον Δία που μπαίνει στον Κριό από 11/5.

Δημιουργικό χάος, ασυνεννοησίες, που όμως κάπως καταλήγουν καλά και ένα σωρό ευκαιρίες που επιβάλλουν να γίνεις κι εσύ λίγο Κριός και να τις αδράξεις. Είσαι έτοιμη;

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου από 24/5 και ένα σωρό πλανήτες στο 12ο οίκο σου όλο το μήνα, μια ματαιότητα τη νιώθεις. Πώς να εστιάσεις στο τώρα και το αύριο όταν το χθες φαίνεται τόσο σαγηνευτικό; Μήπως όντως ήταν όλα καλύτερα τότε; Τουλάχιστον η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σού φέρνει έξτρα χρήματα. Αν είναι να μιζεριάζεις, να μιζεριάζεις πολυτελώς.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οταν το χάος είναι το default setting σου, πόσο να σε κομπλάρει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου; Παρεξηγήσεις στη δουλειά λύνονται και βλέπεις τους συνεργάτες σου ως φίλους. Και μπορεί μια σημαντική σχέση να τελειώνει στις 16/5 με την Πανσέληνο, όμως στις 30/5 με τη Νέα Σελήνη αρχίζει μια πιο σημαντική: αυτή με τον εαυτό σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Mε τον Δία να μπαίνει στον οίκο της καριέρας σου στις 11/5, τίποτα δεν είναι πλέον αδύνατο. Θέλεις αύξηση, προαγωγή; Ν’ αλλάξεις τελείως επάγγελμα; Να τα παρατήσεις όλα και να γίνεις επιτυχημένη staying at home momfluencer; Κάτσε και σκέψου τι πραγματικά θέλεις από τα επαγγελματικά σου, γιατί οι πλανήτες ακούνε και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν τώρα τελευταία σου βγαίνουν μια μίρλα και μια αντικοινωνικότητα, μην ανησυχείς. Ακόμα κι αν τα σχέδια που έκανες με φίλους ακυρώνονται ή αναβάλλονται εξαιτίας του ανάδρομου, το 2022 κρύβει κι άλλες θαυμάσιες ευκαιρίες για αλλαγές και ταξίδια. Σκέψου πού θέλεις να πας, τι θέλεις να μάθεις και ποια θέλεις να γίνεις στην πορεία.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Χρέη και κληρονομιές απασχολούν τη φαιά σου ουσία αυτό το μήνα, και πάρ’ το αυτό όσο μεταφορικά ή κυριολεκτικά θέλεις. Τι αφήνεις πίσω σου; Τι κληρονομείς από τους γύρω σου; Πόσο πραγματικά συνεισφέρει ο σύντροφός σου στη ζωή σου; Εχε υπόψη σου ότι οι απαντήσεις σε όλα αυτά ενδέχεται ν’ αλλάξουν από 11/5 και μετά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Πάντα είχες πολλές απαιτήσεις από τους άλλους – ίσως και υπερβολικές, ενίοτε. Αλλά με τον Δία να μπαίνει στον οίκο σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών στα μέσα του μήνα βρίσκεις επιτέλους τους ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να σου δώσουν όλα όσα αξίζεις, ίσως και κάτι παραπάνω. Σχέδια για ένα ταξίδι προς το τέλος του μήνα θα σου βγουν σε καλό.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αν τώρα τελευταία πιάνεις τον εαυτό σου να ασχολείται περισσότερο με το πώς θα γραμμώσεις τους κοιλιακούς σου και λιγότερο με το πώς θα κατατροπώσεις τους εχθρούς σου, μην ανησυχείς. Αυτός ο μήνας σε βοηθάει ν’ αλλάξεις συνήθειες όσον αφορά τη διατροφή σου και τη γυμναστική σου και εν τέλει σε κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη για τους προαναφερθέντες εχθρούς.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 16/5 σε ρίχνει λίγο. Ξέρεις καλά πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και γενικά εσπεριδοειδή και ο μπαμπάς Δίας στον 5ο οίκο σου από 11/5 μαζί με την Αφροδίτη, επίσης στον 5ο οίκο σου, σε βοηθάνε να τα βρεις. Τώρα αν θα τα κάνεις πορτοκαλάδα ή κάτι άλλο πιο σοφιστικέ είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με τον Πλούτωνα ξανά ανάδρομο στο ζώδιό σου, η εσωστρέφεια και η εσωτερική αναζήτηση είναι αναπόφευκτες. Ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό: αυτό το μήνα καλείσαι να επενδύσεις στο σπίτι και να βρεις τρόπους να το κάνεις πιο όμορφο, πιο χουχουλιάρικο για όλη σου την οικογένεια, αλλά κυρίως ένα μέρος όπου θα μπορείς να φορτίζεις τις μπαταρίες σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η σούπερ κοινωνική εκδοχή του εαυτού σου ξεκινάει τώρα. Παλιές ιδέες και φιλίες πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα ενώ νέες γνωριμίες μπορούν να βοηθήσουν και τα οικονομικά σου. Μην υπόσχεσαι παραπάνω απ’ όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις, όμως, γιατί έχεις και Κρόνο στο ζώδιό σου και σε κοιτάει από γωνία.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μην κλαις που φεύγει ο Δίας από το ζώδιό σου, δεν πάει μακριά. Μπαίνοντας στο 2ο οίκο σου από 11/5, ο πλανήτης της τύχης και παραδοσιακός σου κυβερνήτης παίρνει επιτέλους στα χέρια του τα οικονομικά σου και φροντίζει να έχεις περισσότερα απ’ όσα χρειάζεσαι. Ασε μια δουλειά που δεν σου ταιριάζει πλέον να τελειώσει στις 16/5 – μην την κλάψεις ούτε αυτή.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι σε όλα. Οχι, δεν ξέρω ποια ήταν η ερώτηση και ποσώς με ενδιαφέρει: η απάντησή σου θα είναι «ναι», και αυτό είναι οριστικό. Με τον Δία στο ζώδιό σου από 11/5, την Αφροδίτη από 3/5 και τον Αρη από 25/5, ο Μάιος φαίνεται αποφασισμένος να σου δώσει όλα όσα δεν σου έδωσε ο γενέθλιος μήνας σου -και το 2022 εν γένει- με τόκο. Ξεκίνα λέγοντας «ναι», κι όλα θα έρθουν.