ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σε καταφέρνουν εύκολα: Αυτά είναι τα τρία πιο πειστικά ζώδια

Μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Σε καταφέρνουν εύκολα: Αυτά είναι τα τρία πιο πειστικά ζώδια

Αν και είναι δυνατό να μάθεις τεχνικές για να γίνεις πιο πειστικός, η ημερομηνία γέννησής σου μπορεί να επηρεάζει το πόσο καλός είσαι σε αυτό.

Αυτά είναι, σύμφωνα με την αστρολογία τα τρία πιο πειστικά ζώδια, τα ζώδια που με κάποιον τρόπο καταφέρνουν πολύ πιο εύκολα από άλλα, να παίρνουν τους άλλους με το μέρος τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, των οποίων κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, είναι γνωστοί για τη γοητεία τους. Έχουν την ικανότητα να «προσανατολίζονται εύκολα» σε ένα άτομο, να καταλαβαίνουν τις ανάγκες του και να το προσεγγίζουν με ισορροπημένο τρόπο.

Η ικανότητά τους να γοητεύουν και επίσης να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι ακούς και συνδέεσαι, τους κάνει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μου με τα πιο πειστικά ζώδια. Δεδομένου ότι οι Ζυγοί έχουν να κάνουν με την αρμονία και φροντίζουν να νιώθουν όλοι άνετα, δεν θα σε κάνουν ποτέ να αισθανθείς πίεση από τις ιδέες τους. Απλώς έχουν έναν τρόπο να σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς αυτά που λένε.

Σκορπιός

Σε αντίθεση με τον Ζυγό που θέλει να κάνει τους άλλους να νιώθουν ισορροπημένοι, ο Σκορπιός μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικός για κάποιους λόγω της έντασής του. Είναι πολύ οξυδερκής και θα παρατηρήσει ένα άτομο ή μια κατάσταση, προκειμένου να μάθει τι πρέπει να γνωρίζει γι ‘αυτό πριν κάνει μια προσέγγιση. Έτσι, αν χρειαστεί να πείσει κάποιον, ξέρει ακριβώς τι να πει για να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Επίσης, δεν φοβάται να πει πράγματα που άλλοι μπορεί να μην λένε.

Οι Σκορπιοί συχνά έχουν κακή φήμη ότι είναι χειριστικοί ή μυστικοπαθείς, αλλά η πειθώ τους μπορεί επίσης να είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, το αξιαγάπητο ζώδιο του νερού, είναι φιλικό, χαλαρό και προσεγγίζει τις καταστάσεις με θετικό τρόπο. Είναι άριστος στο να αλλάζει μορφή δεδομένης μιας κατάστασης. Το άνοιγμα του προς τους άλλους και η επιθυμία του να δει το καλύτερο από τον καθένα, διευκολύνει την κατανόηση του χαρίσματος τους. Αν και η πειθώ και τα επιχειρήματά του μπορεί να μην είναι πάντα θεμελιωμένα στην πραγματικότητα, η αθωότητά του μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι ο στόχος του είναι το συμφέρον σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.