Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά;

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία, θα ενέδιδαν ευκολότερα σε ένα one night stand, συγκριτικά με κάποια άλλα.

Δείτε ποια είναι:

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εκείνοι οι διασκεδαστικοί και γοητευτικοί τύποι που θα τραβήξουν τα βλέμματα σε ένα μπαρ. Είναι επίσης γνωστοί ως οι «τυχοδιώκτες» του ζωδιακού κύκλου. Είναι εκείνοι με τους οποίους θα καταλήξετε να έρθετε πιο κοντά ενώ έπειτα μπορεί ο δρόμος να σας βγάλει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο άγνωστο.

Ταύρος

Ξέρουν ακριβώς πώς να σας περιποιηθούν, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μια νύχτα. Πρόκειται για ένα ζώδιο εκδηλωτικό, φλογερό και άκρως ερωτικό επομένως ναι, ένας Ταύρος έχει πολλές πιθανότητες να κάνει one night stand .

Σκορπιός

H μυστήρια φύση του κάνει τους γύρω του να τον ερωτεύονται. Ο Σκορπιός θα σε γοητεύσει και θα σε παρασύρει στον έντονο ερωτισμό του. Είναι στο αίμα του να είναι σέξι- δεν προσπαθεί ιδιαίτερα- επομένως, θα σε τραβήξει στον ερωτικό του κόσμο για μια αξέχαστη νύχτα.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αιγόκεροι κάνουν μερικά από τα καλύτερα one night stand . Ενώ μοιάζουν ήπιων τόνων και «σιγανά ποταμάκια» είναι εκείνοι που θα ενδώσουν στο πάθος τους για μια νύχτα, η οποία και είναι σίγουρο πως θα μείνει αξέχαστη και στους παρτενέρ τους.