ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα δύο ζώδια που θα έχουν τύχη στην αγάπη από την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Μήπως αφορά και εσένα;

Τα δύο ζώδια που θα έχουν τύχη στην αγάπη από την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια που θα έχουν τύχη στην αγάπη από την Πανσέληνο στον Υδροχόο.

Ειδικότερα:

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδια που θα είναι αρκετά ευνοημένα όσον αφορά τα λεφτά και την αγάπη και θα μπορέσουν να περάσουν αρκετά ξέγνοιαστα τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού.

Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις όσον αφορά τον επαγγελματικό τους τομέα και θα μπορέσουν να πάρουν την προαγωγή που τόσο πολύ περίμεναν ή να αλλάξουν θέση στην δουλειά που βρίσκονται ήδη και να απολαύσουν άλλα προνόμια.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην τους πιάσει η… τεμπελιά τους και ενόψει Καλοκαιριού αφήσουν να πάνε πίσω οι δουλειές τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θα περάσουν έναν πολύ ευχάριστο και ονειρεμένο Αύγουστο, αφού θα μπορέσουν να βάλουν μπροστά στόχους και πρότζεκτ που είχαν στο μυαλό τους καιρό και παράλληλα θα μπορέσουν να ξεπεράσουν άγχη και προβληματισμούς που είχαν καιρό τόσο λόγω του επαγγελματικού τους τομέα, όσο και λόγω του προσωπικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους συγγενικά πρόσωπα, ενώ επίσης θα μπορέσουν με τον σύντροφό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.