ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θα είναι ο μήνας τους: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Αύγουστο

Η σεζόν του Λέοντα έχει ξεκινήσει επίσημα

Θα είναι ο μήνας τους: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα είναι πιο τυχερά τον Αύγουστο

Τα τέσσερα παρακάτω πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου του 2023, θα αισθανθούν πιο άνετα να αγαπήσουν τον εαυτό τους με όλους τους τρόπους.

Ταύρος

Καθώς ο μήνας ξετυλίγεται, θα νιώθεις μια έντονη επιθυμία να εστιάσεις σε όλα τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού καθώς ο ήλιος διασχίζει τον τέταρτο Οίκο σου. Ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που κυβερνά η Αφροδίτη, δεν είσαι και η μεγαλύτερη οπαδός της υπερβολικής συμπεριφοράς εκτός κι αν περιέχεται στους πιο ιδιωτικούς σου χώρους. Αυτό το διάστημα αισθάνεσαι άνετα να αναλαμβάνεις την ηγεσία και να εκφράζεσαι ανοιχτά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχεις τον χώρο να το κάνεις.

Λέων

Τώρα που η σεζόν σου είναι σε πλήρη εξέλιξη, η κύρια εστίασή σου αυτόν τον μήνα είναι να επιδιώξεις πράγματα που σε γεμίζουν. Είναι σημαντικό να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που σε ενθαρρύνουν και σε ανεβάζουν, και να αποστασιοποιηθείς από αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν τη λάμψη σου, ειδικά τώρα. Θα αισθάνεσαι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τον σκοπό σου αυτόν τον μήνα και θα είσαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστείς τα ταλέντα σου με οποιονδήποτε και με όλους. Απλώς φρόντισε να μην εστιάσεις πολύ στο να κερδίσεις την έγκριση των άλλων καθώς η αυτοεκτίμησή σου δεν εξαρτάται από το ποιος σε προσέχει.

Σκορπιός

Η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου προσπάθειες κερδίζουν αναγνώριση τώρα, Σκορπιέ, και ενώ δεν είσαι συνήθως λάτρης της ανεπιθύμητης προσοχής, θα νιώσεις αναγνώριση για όλη σου την επιμέλεια και τη σκληρή δουλειά αυτόν τον μήνα. Τώρα είναι μια τυχερή στιγμή για να παρουσιάσεις οποιαδήποτε έργα στα οποία έχεις εργαστεί ή μπορεί να είσαι πιο διατεθειμένη να αναλάβεις περισσότερους δημόσιους ρόλους. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου, οπότε φρόντισε να επιδείξεις τις ικανότητες σου.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει στον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου αυτόν τον μήνα, φωτίζοντας τις σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι το αδελφό ζώδιο σου, η ενέργεια που αναζητά την προσοχή αυτής της εποχής μπορεί να σε ενοχλεί λίγο, αλλά σε καλεί να εκφραστείς με νέους τρόπους. Δεν είσαι συνήθως κάποια που της αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά αυτόν τον μήνα, θα είσαι πιο διατεθειμένη να το προσπαθήσεις σε θέματα που αφορούν την οικοδόμηση σχέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.