ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θα έχουν την τύχη με το μέρος τους: Τα πέντε ζώδια που ευνοούνται σήμερα Τετάρτη

Ο ανάδρομος Ερμής τους κρύβει... γιορτινά δώρα

Θα έχουν την τύχη με το μέρος τους: Τα πέντε ζώδια που ευνοούνται σήμερα Τετάρτη

Όλοι μας ξέρουμε πως ο ανάδρομος Ερμής να έχει συνδεθεί με την κακοτυχία, ωστόσο για τα παρακάτω πέντε ζώδια κρύβει γιορτινά δώρα τουλάχιστον για σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Δείτε αν ανήκετε στους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου:

Κριός:

Η εξέλιξη είναι δύσκολη, αλλά και αποκαλυπτική και όμορφη. Προχωρήστε μπροστά και αναγνωρίστε τις χαρές που φέρνει η κάθε μέρα σας.

Εκφράστε τα συναισθήματά σας, μόνο βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεσπάσετε, τα δυσάρεστα, σε όσους δεν τα αξίζουν. Θα ανακουφιστείτε αμέσως από το φορτίο και θα δείτε νέα μονοπάτια να ανοίγονται μπροστά σας.

Λέων:

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα συμβεί κάτι σπουδαίο στη ζωή σας. Ακολουθήστε το και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε τις εξελίξεις προς όφελός σας.

Διαχειριστείτε όμως το άγχος σας πιο αποτελεσματικά, είτε με διαλογισμό είτε με ένα αρωματικό αφρόλουτρο στο σπίτι.

Παρθένος:

Η σημερινή μέρα φέρνει για εσάς σημαντικές συζητήσεις και επανορθώσεις. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας και απονέμει δικαιοσύνη.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, απλά χαλαρώστε στον καναπέ και απολαύστε το.

Αιγόκερως:

Κάτι σημαντικό πρόκειται να σας συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό αν νιώθετε ότι χρειάζεται να αποταμιεύσετε χρήματα ή να κάνετε μια επένδυση, μην το αναβάλετε άλλο. Ή τώρα ή ποτέ.

Τώρα επίσης καλείστε να δώσετε περισσότερη προσοχή σε ό,τι κάνετε, ό,τι κι αν είναι αυτό, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθύς:

Ακόμα και αν μέχρι σήμερα πέφτετε θύματα των χειριστικών ανθρώπων, τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε, επιτέλους, τις αληθινές επιθυμίες σας. Στην αρχή ίσως σάς φανεί δύσκολο, αλλά σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βγάλτε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σας και κάντε τις επιλογές που θα αποδειχθούν προς όφελός σας, ειδικά αν νιώθετε παγιδευμένη σε έναν κύκλο τοξικών ανθρώπων. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.