ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή και ψυχραιμία: Τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Οι εντάσεις, οι καθυστερήσεις και η ψυχολογική πίεση θα τους φέρει στα όριά τους

Θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή και ψυχραιμία: Τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Σήμερα Τρίτη 1η Αυγούστου πραγματοποιείται η πρώτη πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα και η δεύτερη θα γίνει την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων που θα είναι αρκετά πιο δύσκολη και ζόρικη.

Τον Αύγουστο θα έχουμε επίσης 6 ανάδρομους πλανήτες, με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο να μας οδηγούν σε μια νοσταλγία για το παρελθόν και μια απογοήτευση καθώς δεν θα υπάρχουν οι εξελίξεις που θα θέλαμε.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο τον Αύγουστο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Αυτά τα 4 ζώδια θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή και ψυχραιμία, γιατί τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα. Οι εντάσεις, οι καθυστερήσεις και η ψυχολογική πίεση θα τους φέρει στα όριά τους.

Δίδυμος

Ο Αύγουστος θα έχει κάποιες εντάσεις, ασυμφωνίες και ανατροπές. Αυτός ο μήνας θα σας οδηγήσει να νιώθετε ανικανοποίητοι και να θέλετε να πάρετε αποστάσεις από τους γύρω σας. Οι δυσκολίες θα είναι αρκετές στο σπίτι, αλλά και στην εργασία και θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Αύγουστος δεν θα είναι καθόλου ξέγνοιαστος για τους Διδύμους.

Παρθένος

Τι κι αν είστε σε διακοπές, είστε σε μια μόνιμη ανησυχία και άγχος. Έχετε ανασφάλειες, φοβίες και δεν μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές. Κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική θα φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως έρθει το τέλος.

Τοξότης

Ο Αύγουστος δεν είναι χαλαρός για τους Τοξότες. Τα επαγγελματικά θέματα και η καριέρα τους απασχολούν πολύ. Μετά τις 23 Αυγούστου όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, τα επαγγελματικά θα γίνουν ακόμα πιο ζόρικα. Η επικοινωνία με τους άλλους δεν θα είναι τόσο ομαλή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παρεξηγήσεις τον Αύγουστο θα είναι αρκετές και ιδίως μετά τις 23 του μήνα καθώς ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο. Αν είστε αυστηροί, παρορμητικοί και επικριτικοί με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα τότε να είστε έτοιμοι για δύσκολες καταστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.