Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Θέλουν την ηρεμία τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν τους καβγάδες

Κάνουν τα πάντα για να τους αποφύγουν — ακόμη κι αν χρειαστεί να καταπιούν τα συναισθήματά τους ή να παίξουν τον ειρηνοποιό

Θέλουν την ηρεμία τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν τους καβγάδες

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι καβγάδες. Ωστόσο, υπάρχουν τρία ζώδια που κάνουν τα πάντα για να τον αποφύγουν — ακόμη κι αν χρειαστεί να καταπιούν τα συναισθήματά τους ή να παίξουν τον ειρηνοποιό.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, μάλλον ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάμε!

1. Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι οι απόλυτοι λάτρεις της ειρήνης. Δεν μπορούν να αντέξουν τις εντάσεις και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την ισορροπία γύρω τους. Αν μυριστούν διαφωνία, θα φορέσουν το πιο γοητευτικό τους χαμόγελο και θα προσπαθήσουν να κατευνάσουν τα πνεύματα με τη λογική και τη διπλωματία τους. Αν όμως η κατάσταση ξεφύγει, θα προτιμήσουν να απομακρυνθούν ή να το παίξουν «δεν άκουσα τίποτα».

2. Ιχθύες

Οι Ιχθύες αποφεύγουν τους καβγάδες όπως η γάτα το νερό. Είναι τόσο ευαίσθητοι που μια έντονη διαφωνία μπορεί να τους πληγώσει βαθιά. Προτιμούν να κλείνονται στον φανταστικό τους κόσμο παρά να αντιμετωπίσουν έναν καβγά κατά μέτωπο. Αν κάποιος υψώσει τον τόνο της φωνής του, οι Ιχθύες μπορεί να αποτραβηχτούν ή ακόμη και να αρχίσουν να δακρύζουν. Για εκείνους, η αγάπη και η κατανόηση είναι τα μόνα «όπλα» που αναγνωρίζουν.

3. Ταύρος

Αν και οι Ταύροι έχουν τη φήμη των πεισματάρηδων, στην πραγματικότητα απεχθάνονται τους καβγάδες. Λατρεύουν την ηρεμία και τη σταθερότητα στη ζωή τους, και οι διαφωνίες τούς κάνουν να νιώθουν ανασφάλεια. Προτιμούν να λύνουν τα προβλήματα ήρεμα και με ψυχραιμία. Αν όμως κάποιος τους προκαλέσει συνεχώς, τότε το ηφαίστειο θα εκραγεί, αλλά ας ελπίσουμε ότι δε θα φτάσουμε εκεί!

Αν έχεις στη ζωή σου έναν Ζυγό, έναν Ιχθύ ή έναν Ταύρο, να ξέρεις ότι κάνεις παρέα με κάποιον που αγαπά την ειρήνη και την ηρεμία. Φρόντισε να τους δείχνεις κατανόηση και να αποφεύγεις τις εντάσεις, γιατί η ζωή είναι πιο όμορφη χωρίς καβγάδες, έτσι δεν είναι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.