Το γνώριζες; – Τα μάτια σου φανερώνουν το ζώδιό σου

Ποιο ζώδιο έχει τα πιο εκφραστικά μάτια

Το γνώριζες; – Τα μάτια σου φανερώνουν το ζώδιό σου

Με τον καιρό, μπορείς να μάθεις να διακρίνεις το ζώδιο ή τον ωροσκόπο κάποιου ατόμου, κοιτώντας μόνο τα μάτια του.

Δείτε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Τα μάτια του Κριού είναι μεγάλα και σε απόσταση μεταξύ τους, συνήθως τονισμένα από ένα φαρδύ τόξο φρυδιών. Όπως όλα τα ζώδια της Φωτιάς, έχει κάτι το ιδιαίτερο στα μάτια του, ενώ το βλέμμα του είναι ευθύ και αιχμηρό. Το ότι είναι πολύ τολμηρός και δεν φοβάται τίποτα, είναι ορατό και στα μάτια του! Όταν δεν είναι στα καλύτερά του, τα μάτια του αντανακλούν θυμό, όταν όμως είναι ευτυχισμένος τα μάτια του αντανακλούν υπερηφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μάτια του Ταύρου έχουν συνήθως ένα στρογγυλοποιημένο σχήμα αμύγδαλο και η κόρη φαίνεται σχεδόν διασταλμένη. Ενίοτε υγρά, ενώ βρίθουν τρυφερότητας. Πρόκειται για πολύ όμορφα μάτια και όλα αυτά επειδή το βλέμμα του είναι ευχάριστο, με μια γλυκύτητα, που όχι σπάνια κρύβει εντέχνως την ισχυρογνωμοσύνη του. Τα μάτια του έχουν μια φωτεινότητα και καθαρότητα, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τα πεις ονειρικά. Δίνουν πάντως την εμφάνιση της σταθερής αξιοπιστίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια του Δίδυμου είναι μεγάλα και εκφραστικά. Συχνά στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, από δεξιά προς τα αριστερά, από πάνω προς τα κάτω… απλά ρίχνοντας μια ματιά σε οτιδήποτε υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του. Είναι άτομο που έχει μεγάλη περιέργεια και αυτό σίγουρα αντανακλάται στα μάτια του. Οι ίριδες του ματιού του, είναι συνήθως ανοιχτότερες από το συνηθισμένο και έχουν μια παιδική σχεδόν αθωότητα! Όταν είναι σε καλή διάθεση, τα μάτια του είναι ζωντανά, χαρούμενα, σκερτσόζικα και κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ όταν είναι σε κακή διάθεση, έχουν μια πιο θυμωμένη και νευρική όψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πραότητα του πρόσωπου του περιβάλλεται από αρκετά μεγάλα συνήθως μάτια που είναι με έναν ιδιαίτερο τρόπο φωτεινά – που σημαίνει ότι είναι πιο ανοιχτά στο χρώμα ή δίνουν την εντύπωση του φωτός. Το βλέμμα του τείνει να είναι υγρό και γεμάτο συγκίνηση, ακόμη και αν προσπαθεί να το κρύψει. Όποιο συναίσθημα όμως και αν έχει, τα μάτια του τα λένε όλα. Παράλληλα, περιβάλλονται από τοξωτά, πυκνά φρύδια που υπογραμμίζουν την κάπως χαμένη έκφρασή του.

ΛΕΩΝ

Η αρχοντική προσωπικότητά του πλαισιώνεται από μεγάλα, λαμπερά μάτια που κοιτάζουν επίμονα. Γενικά έχει σκούρα καστανά μάτια που είναι πρώτα απαλά και στη συνέχεια σπινθηρίζουν όλο φωτιά, συνήθως σε στρογγυλό σχήμα και με ελαφρά κλίση στη γωνία. Σε αυτά τα μάτια μπορείς να δεις τον βασιλιά της γοητείας! Έχει ένα ξεχωριστό γατίσιο βλέμμα, γεμάτο ενθουσιασμό, με βλεφαρίδες που είναι πυκνές και φαίνεται ότι φοράει μάσκαρα πάντα, ακόμη και αν δεν έχει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θεωρείται ότι έχει το ψυχρότερο βλέμμα, καθώς ποτέ δεν θα δούμε τα συναισθήματα στα μάτια της! Κοιτάζοντάς την, είναι σαν να ψάχνουμε στον τοίχο. Όμως στο βλέμμα της θα μπορούσε κανείς να παρατηρήσει τη νοημοσύνη της. Η καθαρότητα της σκέψης είναι εμφανής και ανακατεύεται με την καταπληκτική ομορφιά των ματιών της, αν και πολλές φορές έχουν μια αίσθηση θλίψης. Αισθητικά, τα μάτια της είναι συχνά στο φωτεινότερο φάσμα οποιουδήποτε χρώματος. Έχουν μια ελαφρά πτωτική κλίση που φωτίζει τον σκεπτικισμό του χαρακτήρα της.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει συνήθως αμυγδαλωτά μάτια με πολύ όμορφες, πλούσιες βλεφαρίδες. Σε αγκαλιάζει με ένα βλέμμα απαλό, ζεστό και φιλόξενο. Το πιο εντυπωσιακό πράγμα για τα μάτια του πάντως είναι ότι αρχίζουν να χαμογελούν, προτού καν το χαμόγελο φανεί στα χείλη του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μάτια του Σκορπιού έχουν συνήθως σχήμα αμυγδάλου και είναι λαμπερά και στοχαστικά. Στην πραγματικότητα, τα μάτια του θυμίζουν θραύσματα γυαλιού, λόγω της ιδιότητας τους να βλέπουν βαθιά μέσα μας και να αντανακλούν. Αυτό επίσης προστατεύει τις σκέψεις του, έτσι ώστε οι άλλοι να είναι ανίδεοι ως προς το τι σκέπτεται. Το βαθύ έντονο βλέμμα του είναι διαπεραστικό και μπορεί να σε υπνωτίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι πολύ ειλικρινής και σπάνια θα πει ψέματα. Θα πει μόνο την αλήθεια και γι’ αυτό τα μάτια του είναι όμορφα: δεν κρύβουν θυμό ή άλλα συναισθήματα μέσα! Έχει ζεστό, γεμάτο ενέργεια βλέμμα που πλαισιώνεται από λεπτά τοξωτά φρύδια. Τα μάτια του φαίνονται γελαστά, αλλά παρόλα αυτά κρύβουν και μια ανησυχία μέσα τους. Πάντως, είναι μάτια ενός πραγματικού ζώδιου της Φωτιάς. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι λαμπερά σαν την φλόγα μιας δάδας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μάτια του Αιγόκερω είναι ελκυστικά, αθώα και αγνά. Και ό,τι ασυνήθιστο και σπάνιο είναι και σέξι! Όπως όλα τα ζώδια της γης, είναι προσγειωμένος και δεν έχει καθόλου μυστήριο στο βλέμμα του, που αντίθετα είναι πάρα πολύ ήρεμο. Τα μάτια του μπορεί να φαίνονται βαρετά, αλλά μόνο και μόνο επειδή κοιτάζουν βαθιά και σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει τόσο όμορφα μάτια, όσο κανείς άλλος και λίγοι άνθρωποι μπορούν να τον κοιτάξουν για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Ανεξάρτητα από το χρώμα τους, έχουν κάτι το ιδιαίτερο, μια σπινθηροβόλα λάμψη ενώ θα μπορούσε κανείς να του αποδώσει τον χαρακτηρισμό ως «ο άνθρωπος με τα σοφά μάτια». Κατά βάση, μπορεί το βλέμμα του να εκπέμπει μια ψυχρότητα, αλλά όχι με αρνητικό τρόπο, είναι απλά ότι αντανακλά τα πράγματα ως έχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιχθύς έχει εκπληκτικά όμορφα μάτια, μεγάλα και εκφραστικά! Όταν τον κοιτάς, βυθίζεσαι. Τα ονειροπόλα μάτια του μοιάζουν πολύ σαν αυτά της Bette Davis και μάλιστα είναι τόσο συναρπαστικά, που μπορεί να μην είμαστε στην θέση καν, να κοιτάξουμε κάτι άλλο! Το μυστηριώδες βλέμμα του σε σαγηνεύει και είτε έχει σκούρα είτε ανοιχτόχρωμα μάτια συχνά αναρωτιόμαστε «Μα πού τα βρήκε αυτά τα μάτια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.