ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τους περιμένουν εκπλήξεις και καινούριες γνωριμίες: Τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Μήπως ανήκει και το δικό σου σε αυτά;

Τους περιμένουν εκπλήξεις και καινούριες γνωριμίες: Τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Υπάρχουν τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα, καθώς τους περιμένουν εκπλήξεις, εμπειρίες και καινούριες γνωριμίες.

Μήπως ανήκει και το δικό σου σε αυτά;

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα η αγάπη είναι στο επίκεντρο. Δείχνετε τα αισθήματά σας στους δικούς σας ανθρώπους και τηρείτε τις υποσχέσεις σας. Είστε επικεντρωμένες σε αυτό και δεν χάνετε τον στόχο σας.

Την ίδια στιγμή θα δείτε βελτίωση και στα οικονομικά, καθώς θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα έσοδά σας και να τα πολλαπλασιάσετε – αν καταφέρετε να τηρήσετε υγιή όρια σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Δίδυμοι

Όμορφα νέα για εσάς, καθώς οι αγαπημένοι σας σάς στηρίζουν σε όσα κάνετε και αυτό σας βοηθά να γίνεται πιο δυναμικές και να αναλάβετε έναν πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Μην διστάσετε να αξιοποιήσετε την εύνοια των ημερών, ακόμα και σε κάποιο τυχερό παιχνίδι – χωρίς όμως να προκαλείτε. Οι ημέρες σάς δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να κάνετε βήματα που παλαιότερα διστάζατε.

Αιγόκερως

Μπορεί να πιστεύατε ότι τα επαγγελματικά σας δεν θα ήταν στο επίκεντρο, αλλά τελικά τα πλάνα σας αλλάζουν. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και το ηθικό σας στα ύψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται και πλέον ξέρετε πώς να περάσετε καλά, αλλά και τι να κάνετε για να καταφέρετε τους στόχους σας. Μια μικρή έκπληξη στα προσωπικά σάς συνεπαίρνει και νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.