ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τους περιμένουν ωραίες στιγμές: Τα δύο ζώδια που θα βρουν σύντροφο τον Αύγουστο

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού έρχεται με τελείως διαφορετική διάθεση

Τους περιμένουν ωραίες στιγμές: Τα δύο ζώδια που θα βρουν σύντροφο τον Αύγουστο

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία θα περάσουν έναν πολύ ερωτικό και ευχάριστο Αύγουστο καθώς θα έχουν τύχη στην αγάπη και θα βρουν το άλλο τους μισό.

Συγκεκριμένα, όλος ο ζωδιακός κύκλος πέρασε ένα χρονικό διάστημα που είχε δυσκολευτεί πολύ όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα, τις αναταράξεις στον επαγγελματικό τους τομέα και τα άγχη με αποτέλεσμα να μπει σε δεύτερη μοίρα ο ερωτικός τους τομέας.

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού έρχεται με τελείως διαφορετική διάθεση, προκειμένου να αποζημιώσει και με το παραπάνω όλους όσους κουράστηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, τα ζώδια θα έχουν πολύ αυξημένη λίμπιντο και θα έχουν πολύ έντονη διάθεση για φλερτ. Όσοι είναι ήδη δεσμευμένοι θα μπορέσουν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό τους και να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα.

Ακόμη και εάν δεν έχουν κανονίσει διακοπές, εκδρομές της τελευταίας στιγμής και έξοδοι σε όμορφα μέρη ακόμη και εντός Αθήνας πρόκειται να γεμίσουν το πρόγραμμά τους, ενώ δεν είναι απίθανο να επισημοποιήσουν και τις σχέσεις τους και να γίνουν επόμενα βήματα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια που θα βρουν σύντροφο μέσα στον Αύγουστο:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ζώδια που θα περάσουν έναν πάρα πολύ όμορφο Αύγουστο που θα έρθουν πάρα πολύ κοντά με το ταίρι τους.

Όσοι είναι ήδη δεσμευμένοι θα περάσουν ένα χρονικό διάστημα γεμάτο έρωτα και πάθος με το έτερον ήμισυ, ενώ οι αδέσμευτοι θα ακτινοβολούν αυτοπεποίθηση και θα κάνουν νέες γνωριμίες.

Οι γνωριμίες αυτές μπορεί να καταλήξουν αρχικά σε κάτι πιο μόνιμο και στην πορεία να γίνει επίσημη σχέση.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια που έχοντας την Αφροδίτη ανάδρομη στον 7ο οίκο τους θα μπορέσουν να αλλάξουν εντελώς το τοπίο των ερωτικών τους.

Συγκεκριμένα, θα κάνουν νέες γνωριμίες οι οποίες θα τους οδηγήσουν σε νέα ερωτικά μονοπάτια και ημέρες και νύχτες γεμάτες πάθος και έρωτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση ενδέχεται να είχαν φτάσει σε ένα σημείο που είχαν κουραστεί από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και τις παρεξηγήσεις και θα μπορέσουν να πετάξουν από πάνω τους κάθε βάρος που τους κατανάλωνε ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.