ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζώδια: Να τι σκέφτεται το καθένα για την αγάπη

Τι θεωρούν πως είναι αγάπη;

Ζώδια: Να τι σκέφτεται το καθένα για την αγάπη

Διάβασε παρακάτω για να δεις τι σκέφτεται κάθε ζώδιο για την αγάπη, ώστε αν μπλέξεις μαζί του να είσαι υποψιασμένος.

ΚΡΙΟΣ
Δεν είναι αγάπη, αν δεν με δέχεσαι όπως είμαι και διαρκώς μου βρίσκεις λάθη και πας να μου το παίξεις ανώτερος άνθρωπος. Δέξου ότι έχω τα θεματάκια μου κι απόλαυσε το. Το ίδιο κάνω κι εγώ με εσένα: δεν παραπονιέμαι, προχωράω με χαρά στα μάτια!

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είναι αγάπη, αν μου χαμογελάς και μου κρατάς το χέρι, στα εύκολα και τα χαρούμενα, αλλά με παραγκωνίζεις ή με θεωρείς δεδομένο όταν νιώθεις ότι θέλεις τον χώρο σου. Δεν είναι αγάπη όταν στα δύσκολα με γυρεύεις για να βάλω πλάτη και μετά εξαφανίζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι αγάπη, αν προσπαθείς να με αλλάξεις, να με κάνεις να χωράω στη δική σου ερμηνεία του τι είναι αγάπη. Δεν είναι αγάπη, θέλεις μονάχα κάποια κομμάτια μου, αλλά όχι το είναι μου. Δεν είναι αγάπη, αν δεν με αγαπάς για αυτό που είμαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι αγάπη, αν συνεχώς με κάνεις να αμφισβητώ τον εαυτό μου και με τορπιλίζεις από καιρό σε καιρό, για να με κρατάς καλά και ντε, σε εγρήγορση. Δεν θέλω να σε ταΐζω αγάπη και να συ ως αντάλλαγμα, να θρέφεις τις ανασφάλειες μου.

ΛΕΩΝ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είναι αγάπη, αν δεν ακούω τα λόγια που τόσο έχω ανάγκη να ακούσω, αλλά ποτέ δε θα σου ζητήσω να μου τα πεις εσύ. Θέλω να το καταλαβαίνεις από μόνος σου και να με ησυχάζεις, με λόγια αγάπης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι αγάπη, αν μόνο δίνω και δεν παίρνω τίποτα. Δεν είναι ότι δεν έχω ή δεν θέλω να δώσω, είναι ότι με πονάει να νιώθω ότι τα δίνω όλα, αλλά δεν γεμίζω συναισθηματικά. Δεν είναι αγάπη, αν δεν νιώσω κι εγώ υποστήριξη από εσένα, το έχω τόσο ανάγκη…

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι αγάπη, αν δεν μπορώ να «ξεγυμνωθώ» σε εσένα, χωρίς ντροπή. Δεν είναι αγάπη, αν δεν νιώθω ότι με καταλαβαίνεις και είσαι εδώ για να με στηρίζεις, έστω και σιωπηρά, αλλά αντίθετα, αισθάνομαι ότι με κρίνεις και με βρίσκεις λίγο/η…

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι αγάπη, αν δεν καταλαβαίνεις ότι χρειάζομαι το χώρο και τον χρόνο μου για εμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπάω εσένα. Αγαπάω απλώς και την ησυχία μέσα στο κεφάλι μου και την χρειάζομαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν είναι αγάπη, αν δεν περπατάμε παρέα κι όπου βγει. Πάρε το χέρι μου και μην το αφήσεις ποτέ. Ή γινόμαστε ένα, ή ο καθένας για την πάρτη του, αλλά αυτό, δεν είναι αγάπη. Ή όλα, ή τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.