ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αύριο ο τελικός του GNTM 5: Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια; – Τι λένε τα spoilers (βίντεο)

Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα, είναι οι τρεις υποψήφιες για τον τίτλο του GNTM

Αύριο ο τελικός του GNTM 5: Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια; – Τι λένε τα spoilers (βίντεο)

Αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται τo GNTM 5, με το κοινό να… έχει χάσει τον μπούσουλα με τις συνεχείς αλλαγές στο πρόγραμμα, ωστόσο ένα βασικό ερώτημα είναι το: ποια θα… σηκώσει τον τίτλο;

Τι δείχνουν τα spoilers για τον τελικό

Όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου, η Αλεξία Τράικο φαίνεται πως κάνει ήδη τη διαφορά και θα είναι η επόμενη νικήτρια του GNTM.

Το κορίτσι κατάγεται από την Αλβανία και συγκεκριμένα την Κορυτσά, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Η κοκκινομάλλα καλλονή ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει στο βιογραφικό της επιτυχημένες συνεργασίες, ενώ την έχει κερδίσει και ο χορός.

Άλλωστε είχε και το γονίδιο του χορού, αφού ο πατέρας της είναι επαγγελματίας χορευτής.

Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η Κότυ τραυματίστηκε και αποχώρησε, αφού δεν μπορούσε να πάρει μέρος στον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, το Twitter δεν χαρίστηκε στις υπόλοιπες τρεις παίκτριες, τις finalists του φετινού τελικού του GNTM. Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι η Κότυ ήταν η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού.

Σήμερα, Πέμπτη, το GNTM 5 παίρνει ρεπό αλλά οι γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή οπότε και θα ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας του φετινού GNTM.

Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα, είναι οι τρεις υποψήφιες για τον τίτλο του GNTM ενώ μένει μόνο μια δοκιμασία πριν το Live και πριν το GNTM ρίξει οριστικά αυλαία στο STAR για να ξεκουραστεί το project για λίγο μιας και η φετινή σεζόν, ήταν από τις πιο χλιαρές του παιχνιδιού στην Ελλάδα ever.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.