Αυτές είναι οι 3 λάθος κινήσεις που κάνεις με το αποσμητικό

Δεν πρέπει να αντικαθιστά το ντους

Αυτές είναι οι 3 λάθος κινήσεις που κάνεις με το αποσμητικό

Το αποσμητικό όπως ήδη γνωρίζουμε είναι απαραίτητο όλες τις εποχές του χρόνου, ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες επιβάλλεται λίγο περισσότερο.

Φυσικά δεν πρέπει να αντικαθιστά το ντους καθώς βοηθά στο να αποτραπεί η κακοσμία του σώματος χωρίς να την εξαλείφει αν ήδη υπάρχει.

Ωστόσο, ακόμη και εσύ, όπως και οι περισσότεροι μπορεί να κάνεις μερικά συνηθισμένα λάθη με το αποσμητικό μειώνοντας τελικά την απόδοσή του. Δες για παράδειγμα τρία από αυτά…

1. Ελάχιστη ποσότητα

Το να κάνεις ένα πολύ γρήγορο πέρασμα με το αποσμητικό δεν είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής του. Να έχεις στο νου σου ότι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απλώνεις μια σημαντική ποσότητα που θα καλύπτει όλη την περιοχή της μασχάλης και τους ιδρωτοποιούς αδένες που βρίσκονται σε αυτή.

2. Λάθος χρονική στιγμή

Αν συνηθίζεις να βάζετε αποσμητικό το πρωί, δεν είναι απαραίτητα λάθος αλλά δεν είναι και η ιδανική ώρα.

Τα αντιιδρωτικά, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι προτιμότερο να εφαρμόζονται προς το τέλος της ημέρας, όταν είναι μειωμένη η παραγωγή ιδρώτα.

3. Ίδιο προϊόν για πολύ καιρό

Σίγουρα πιθανόν να μην θέλεις να αποχωριστείς το αγαπημένο σου αποσμητικό αλλά θα πρέπει να το κάνεις ανά διαστήματα, ειδικά αν βλέπεις ότι έχει μειωθεί η απόδοσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιθανόν το σώμα σου να έχει αναπτύξει αντίσταση στο συγκεκριμένο προϊόν και πλέον δεν σταματά την εφίδρωση. Αυτό προκαλεί ανάπτυξη μικροβίων στην περιοχή της μασχάλης με αποτέλεσμα τη δυσοσμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.