Αυτή είναι η πιο άβολη πρόταση γάμου: Ξεκίνησε με το «Ναι» και κατέληξε σε καβγά (βίντεο)

Πήρε μια τελείως διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη

Αυτή είναι η πιο άβολη πρόταση γάμου: Ξεκίνησε με το «Ναι» και κατέληξε σε καβγά (βίντεο)

Μια αρκετά αμήχανη στιγμή εκτυλίχθηκε σε πάρτι για τον ερχομό του νέου έτους στη Χαβάη, όταν ένας άντρας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, η οποία κατέληξε σε καβγά.

Είναι σύνηθες οι άνδρες να αποφασίζουν να κάνουν πρόταση γάμου στις συντρόφους τους σε μια σημαδιακή μέρα. Έτσι και ο συγκεκριμένος άνδρας αποφάσισε να κάνει αυτή την μεγάλη κίνηση την πρώτη μέρα του χρόνου.

«Ω Θεέ μου, σταμάτησαν όλο το πάρτι για να κάνει πρόταση γάμου αυτός ο τύπος και η κοπέλα δεν φαίνεται να το απολαμβάνει», έγραψε η αυτόπτης μάρτυρας κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές.

Στο viral βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να δείχνει αμήχανη, καθώς την καλεί στη σκηνή ο σύντροφός της.

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου», λέει ο άντρας στην αγαπημένη του αφότου εκείνη περπατά διστακτικά προς το μέρος του.

Προφανώς αγνοώντας την αντίδραση της κοπέλας του, η οποία μάλλον νιώθει ταπεινωμένη, ο άντρας γονατίζει πριν συνεχίσει την ερωτική του εξομολόγηση.

«Είσαι ο έρωτας της ζωής μου και θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνδρα στον κόσμο. Θα με παντρευτείς;».

Την ερώτηση του άνδρα ακολούθησε μια παρατεταμένη σιωπή, η οποία τον ώθησε να της πει: «Είναι ένα απλό ναι ή όχι». Με μια άβολη έκφραση στο πρόσωπο της απάντησε «Ναι;».

Οι χρήστες του TikTok που παρακολούθησαν το βίντεο θέλησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους, με πολλούς να παραδέχονται πως δεν τους αρέσουν οι δημόσιες προτάσεις γάμου.

«Δείτε. Γι’ αυτό είπα στον αρραβωνιαστικό μου πώς ήθελα να είναι η πρόταση γάμου. Ιδιωτική, δημόσια ή μπροστά στην οικογένεια. Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να θέσετε», δήλωσε κάποιος.

@caesthetically WAIT UNTIL THE END. That was the most awkward thing I’ve ever witnessed. 💀 #nye #proposal ♬ original sound – cass
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.