ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Brennah Black: Το ξανθό μοντέλο με τις καμπύλες «σκέτη κόλαση» προκαλεί «καρδιακά» και «εγκεφαλικά» επεισόδια

Ξέρει καλά ποια είναι τα «δυνατά σημεία» της και τα αναδεικνύει μπροστά στο φακό

Brennah Black: Το ξανθό μοντέλο με τις καμπύλες «σκέτη κόλαση» προκαλεί «καρδιακά» και «εγκεφαλικά» επεισόδια

Η Brennah Black, αδιαμφισβήτητα, είναι από τα μοντέλα που όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά με την παρουσία τους, απλά αναστατώνουν.

Μάλιστα, αποτελεί μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο Instagram, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό της, να το αποδεικνύουν περίτρανα.

Το εκρηκτικό μοντέλο από το Λος Άντζελες διαθέτει καλλίγραμμες καμπύλες και σέξι κορμί.

Και ξέρει καλά ποια είναι τα δυνατά σημεία της εμφάνισής της φροντίζοντας να τα αναδεικνύει μπροστά στο φακό. Και να αναστατώνει κάθε φορά τους πάντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.