ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον κορωνοϊό στην τελευταία του εμφάνιση στο Baraonda (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος για τον κορωνοϊό στην τελευταία του εμφάνιση στο Baraonda (βίντεο)

O Τόλης Βοσκόπουλος στην τελευταία του εμφάνιση στον Baraonda μίλησε δημόσια για τον κορωνοϊό στις 4 Μαρτίου του 2020, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου lockdown.

Τότε ο μεγάλος τραγουδιστής έχοντας πραγματοποιήσει την τρίτη και τελευταία του εμφάνισή στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του Ρronews ΤV, Ζίνα Γκουριώτη που ήταν παρούσα (ο Τόλης Βοσκόπουλος ζούσε σε διπλανό σπίτι με την Ζίνα Γκουριώτη και την γνώριζε από μικρό παιδάκι) ο μεγάλος ερμηνευτής μίλησε για τον κορωνοϊό δημοσίως για πρώτη και τελευταία φορά, θέλοντας να σχολιάσει το πρωτοφανές:

Ότι το μαγαζί είχε μερικά άδεια τραπέζια καθώς είχε αρχίσει να περνά το κλίμα τρόμου για τον Covid-19, όταν στις δύο πρώτες του εμφανίσεις δεν έπεφτε «ούτε καρφίτσα».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ζίνα Γκουριώτη η οποία κατέγραψε για τελευταία φορά τον Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδάει στην πίστα είπε τα εξής:

«Μας έχουν φέρει αυτό το καινούργιο τώρα, τον κορωνοϊό. Με το οποίο τρομάζουν τον κόσμο. Τι είναι αυτό; Κανείς δεν μας λέει. Από που ήρθε; Δημιουργούν ζητήματα για να μην περνάει ο κόσμος καλά».

Για να γίνει αντιληπτό το πόσο αγαπητός ήταν στους Έλληνες ο Τόλης Βοσκόπουλος παραθέτουμε την ατάκα του προέδρου των εφοριακών εν έτει 2011 όταν βγήκε στην επιφάνεια το πρόβλημα που είχε με την εφορία και εμφανίστηκε να χρωστάει κάποια εκατομμύρια ευρώ, απόρροια των οικονομικών περιπετειών που είχε στο προηγούμενο γάμο του, με την Τζούλια Παπαδημητρίου.

«Τι να σας πω, εμείς με αυτόν τον άνθρωπο ερωτευτήκαμε, πώς θα μπορούσαμε να τον κυνηγήσουμε;»

Αυτός ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο άνθρωπος, ο ερμηνευτής του έρωτα για τους Έλληνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.